News-Piper

Κώστας Μηλιωτάκης: «Με την Αγγελική είμαστε μαζί»

​ Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Κώστα Μηλιωτάκη να τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους, λίγο πριν ανέβουν τα σκ...



Μπορεί τα δημοσιεύματα να θέλουν την Αγγελική Ηλιάδη και τον Κώστα Μηλιωτάκη να τραβούν πλέον χωριστούς δρόμους, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Tόσο η ίδια η Αγγελική, όσο και η μητέρα του Κ. Μηλιωτάκη διέψευσαν τις φήμες και τώρα ήρθε και ο ίδιος ο συνθέτης να ξεκαθαρίσει ότι τίποτα από ότι γράφτηκε δεν είναι αλήθεια.


«Δεν ισχύει ότι χωρίσαμε. Με την Αγγελική είμαστε μαζί, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αναβάλλαμε το γάμο. Εγώ θα περιοδεύω όλο το καλοκαίρι μαζί με τον Γιώργο Μαζωνάκη και η Αγγελική θα κάνει επίσης εμφανίσεις στην περιφέρεια. Ο γάμος θα γίνει μετά το καλοκαίρι», είπε ο συνθέτης, θέλοντας έτσι να βάλει ένα τέλος στα όσα λέγονται και γράφονται.


Μπορεί στα σχέδια του ζευγαριού να ήταν ο γάμος να γίνει στις 3 Ιουνίου και η Αγγελική να είχε αποφασίσει κιόλας ότι το νυφικό θα της το ράψει ο Βρεττός Βρεττάκος, όμως οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους επιτρέπουν να οργανώσουν τον γάμο τους όπως θέλουν σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
Μάλιστα η μητέρα του Κ. Μηλιωτάκη για πολλοστή φορά δήλωσε κατηγορηματικά ότι τα παιδιά είναι μαζί και αγαπημένα.
«Τα παιδιά μου είναι μια χαρά, απλά κι ο Κώστας κάνει πρόβες. Θα δουλέψει, έχουν πρόβες συνέχεια και η Αγγελική ανεβαίνει για διήμερα στη Θεσσαλονίκη. Είναι δυνατόν να την ακολουθεί όπου πάει; Τι είναι; Το σκυλάκι του καθενός; Και η Αγγελική του Κώστα και ο Κώστας της Αγγελικής. Τα παιδιά είναι μια χαρά. Ερωτευμένα και αγαπημένα», ξεκαθάρισε.
Τώρα αν κάποιοι βιαστήκατε και πήγατε να ραφτείτε, τι να σας πούμε; Υπομονή για μετά το καλοκαίρι και θα γίνει τρικούβερτο γλέντι.

Related

gossip 1899402767557052547

Follow us


item