News-Piper

Η Tyra Banks απέλυσε τους κριτές του Next Top Model!

Ποιος την είδε την Tyra και δεν την φοβήθηκε!!! Όλους τους κριτές του αμερικάνικου Next Top Model απέλυσε η παρουσιάστρια και executive prod...

Ποιος την είδε την Tyra και δεν την φοβήθηκε!!! Όλους τους κριτές του αμερικάνικου Next Top Model απέλυσε η παρουσιάστρια και executive produser της εκπομπής.

Τι και αν ο φωτογράφος Barker, ο «καθηγητής πασαρέλας» Alexander και ο creative director Μanuel ήταν σημαντικά στελέχη της εκπομπής;;;…. τα συμβόλαιά τους δεν ανανεώθηκαν!



O Μanouel τραβούσε τις φωτογραφίες των μοντέλων ενώ ο Alexander είναι στο σόου από τον πρώτο του κύκλο το 2003. Ο Barker πάλι «μπήκε» στην παρέα τους ένα χρόνο μετά, το 2004.

Στα τελευταία επεισόδια η τηλεθέαση είχε πέσει πάρα πολύ… Συγκεκριμένα η εκπομπή έκανε 45% χαμηλότερα νούμερα από τον προηγούμενο κύκλο επεισοδίων.

Η Tyra Banks, επιβεβαίωσε μέσω της σελίδας της στο Facebook την είδηση αυτή η οποία πρώτα γράφτηκε στην New York Post.

«Νigel Barker, Miss J, and Mr Jay σας ευχαριστώ όλους για όλα αυτά τα χρόνια που τα περάσαμε μαζί στο Next Top Model. Το να δουλεύω μαζί σας είναι απόλαυση! Το μέλλον σας επιφυλάσσει πολλά καλά» έγραψε χαρακτηριστικά.



star

Related

reality 4118426629302273399

Follow us


item