News-Piper

Σμαράγδα Καρύδη: "Ο Θοδωρής Αθερίδης είναι η χαρά της ζωής"

Η Σμαράγδα Καρύδη, γεννήθηκε από γονείς ηθοποιούς, μεγάλωσε σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οπότε η μοίρα της φαίνεται να είχε προδιαγραφεί για ν...


250412_karydi_foto_2_thesout.grΗ Σμαράγδα Καρύδη, γεννήθηκε από γονείς ηθοποιούς, μεγάλωσε σε ένα τέτοιο περιβάλλον, οπότε η μοίρα της φαίνεται να είχε προδιαγραφεί για να ακολουθήσει και η ίδια αυτό το επάγγελμα. Όμως πρέπει να έχεις το ταλέντο και να το θες πολύ. Και η Σμαράγδα το έχει, γιατί συνδυάζει πολλά στοιχεία: είναι μία πολύ όμορφη γυναίκα, με αρκετά μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, πολύ προσγειωμένη και πάνω από όλα μία εξαιρετική ηθοποιός σε πολλά διαφορετικά είδη...
 
Το thesout.gr την συνάντησε λίγο πριν ξεκινήσει η παράσταση "Γυναίκες στα πρόθυρα νευρικής κρίσης" του Pedro Almodovar, σε σκηνοθεσία Γιάννη Κακλέα στο θέατρο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκη, όπου πρωταγωνιστεί μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου και άλλους εξαιρετικούς ηθοποιούς.
Μας μίλησε για το ξεκίνημα της όπου έπαιξε μαζί με την Τζένη Καρέζη σε ηλικία μόλις 2 ετών στην ταινία "Ερωτική συμφωνία", ενώ ομολόγησε πως πάντα ήθελε να γίνει ηθοποιός. Μεγαλώνοντας, τελείωσε το Εθνικό θέατρο, όπου άρχισε να παίζει σε θεατρικές παραστάσεις, ενώ η πρώτη της επαφή με την τηλεόραση, ήταν στην σειρά "Βαμμένα κόκκινα μαλλιά". Μας ανέφερε πως τα όχι που έχει πει, είναι περισσότερα από τα ναί, όσο αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, αφού η γενιά της ήταν πολύ επιφυλακτική με την τηλεόραση, καθώς θεωρούσαν πως δεν γίνονταν καλές δουλειές.

Διέψευσε τις φήμες που την θέλουν να είναι σε συζητήσεις για καινούρια σειρά με τον Γιώργο Καπουτζίδη, αφού οι προτάσεις που τις γίνονται δεν είναι συγκεκριμένες, λόγω της οικονομικής κρίσης.
Όσο αφορά τις θεατρικές δουλειές που τις έχουν μείνει πιό πολύ, ήταν τα χρόνια με τον Θοδωρή Αθερίδη, όπου τον χαρακτηρίζει ως "χαρά της ζωής" και πως σε αυτή την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Θοδωρής, με τον τίτλο "Θα σε δω ξανά του χρόνου", είναι καταπληκτικός και πως δεν τον έχει ξαναδεί να παίζει με αυτόν τον τρόπο. 
Τέλος, στην προσωπική της ζωή, διαβάζει τα ζώδια, αν κ δεν τα δίνει και πολύ σημασία, έχει μία καλή σχέση με την τεχνολογία και το Internet, αφού διαθέτει smartphone και πως οποιαδήποτε απορία έχει, την λύνει το Google! Το σκυλί της το οποίο έφερε από την Αθήνα, το ονομάζει Γιάννη και μάλλον βλέπει να γίνεται και αυτός ηθοποιός σαν την Λάσυ, ενώ μετά από 5 χρόνια θέλει να μπορεί να παίζει στο θέατρο και να έχει την υγεία της. 


Related

interview 3985299144222066526

Follow us


item