News-Piper

Παπουτσάκη και Τζιόβας ξανά μαζί…

Η  Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Μέχρι τώρα τηρούσαν μια διακριτική σ...


Η  Κατερίνα Παπουτσάκη και ο Ορέστης Τζιόβας αποφάσισαν να δώσουν μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους. Μέχρι τώρα τηρούσαν μια διακριτική στάση και απέφευγαν να κάνουν δηλώσεις όσον αφορά την επανασύνδεσή τους. Φαίνεται όμως ότι αισθάνονται όλο και πο σίγουροι για τν απόφασή τους αυτή.

Το Σάββατο πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στο φινάλε του Μύρωνα Στρατή, του Ησαΐα Ματιάμπα και του Παναγιώτη Τσακαλάκου στο «Σταυρό του Νότου». Για να μην προκαλέσουν, έφτασαν στη μουσική σκηνή ξεχωριστά και κάθισαν στο ίδιο τραπέζι με την πολύ καλή φίλη της Κατερίνας Παπουτσάκη, Κλέλια Ρένεση.
Όλο το βράδυ ήταν ο ένας στο πλευρό του άλλου, διασκέδαζαν, τραγουδούσαν και χόρευαν με την παρέα τους. Όσον αφορά τα σχέδια τους για το Πάσχα, το πιθανότερο είναι ότι θα εκμεταλλευτούν την αργία από τις θεατρικές τους υποχρεώσεις και θα αποδράσουν από την Αθήνα είτε εντός είτε εκτός Ελλάδος.
Πηγή : Hello

Related

gossip 6102553767417363451

Follow us


item