News-Piper

Η Κατερίνα Στικούδη για το επεισόδιο με τους αστυνομικούς στην Κύπρο

Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο νησί για να εμφανιστεί στο show του Mega Κύπρου “Dansing for you” και της έμελλε κατά την αναχώρησή της να...



Η Κατερίνα Στικούδη βρέθηκε στο νησί για να εμφανιστεί στο show του Mega Κύπρου “Dansing for you” και της έμελλε κατά την αναχώρησή της να έχει ένα επεισόδιο τσακωμού με τους αστυνομικούς στο αεροδρόμιο της Λάρνακας.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα οι αστυνομικοί ζήτησαν από την Κατερίνα να βγάλει τις μπότες της για να περάσει από το μηχάνημα ελέγχου αλλά η ίδια το αρνήθηκε λέγοντας πως δε θέλει να πατήσει στο χαλάκι που υπάρχει.
Η ασφάλεια του αεροδρομίου της ξεκαθάρισε ότι αν δεν το κάνει δεν πρόκειται να της επιτραπεί να ταξιδέψει. Έτσι η νεαρή τραγουδίστρια-μοντέλο έβγαλε τις μπότες, μην έχοντας άλλη επιλογή και έφτασε στην Αθήνα τσαντισμένη μάλλον.

Η τραγουδίστρια μιλώντας στο Star υποστήριξε:«Ψέματα δεν είναι, δεν έγινε όμως κάτι τόσο άσχημο που το διογκώνουμε και του δίνουμε τόσο μεγάλη ουσία και σημασία, Πραγματικά δηλαδή δεν έχει γίνει κάτι το σοβαρό, να μην αγχώνεται ο κόσμος για τους αστυνομικούς και τέτοια πράγματα.Έχω ταξιδέψει πολύ, δόξα τω Θεώ. Δεν έχω πρόβλημα να τηρώ τους κανόνες. Από εκεί και πέρα το αν θα πρέπει να έχει ένα αεροδρόμιο κάποια σακουλάκια, καλτσάκια, αυτά τα πλαστικά για να δίνει στον κόσμο και μετά μου λένε “συγγνώμη δεν έχουμε”, δεν φταίω εγώ», είπε με ύφος καταγγελτικό για την παράβλεψη των υπευθύνων του αεροδρομίου.

Related

showbiz 1600749104289143669

Follow us


item