News-Piper

Όλη η αλήθεια για τον «Θάνατο» της Μαρινέλλας!!!!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του   ireport.cnn.com η Μαρινέλλα σκοτώθηκε σε τροχαίο.Ευτυχώς η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και αυτό προφ...

Σύμφωνα με δημοσίευμα του  ireport.cnn.com η Μαρινέλλα σκοτώθηκε σε τροχαίο.Ευτυχώς η τραγουδίστρια είναι καλά στην υγεία της και αυτό προφανώς επρόκειτο για μια μακάβρια και ανόητη φάρσα...Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

"Δυστύχημα συνέβη στην Εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας . Σύμφωνα με την αναφορά της ΕΛ.ΑΣ. , η σύγκρουση προήλθε από την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ του ενός από τους τρεις οδηγούς. Το όχημα του μεθυσμένου οδηγού πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, με αποτέλεσμα τα δύο οχήματα που έρχονταν με υπερβολική ταχύτητα προς το μέρος του να συγκρουστούν και να τυλιχθούν στις φλόγες. Ένας οδηγός φορτηγού που είχε κάνει στάση, είδε το συμβάν και πήρε αμέσως τηλέφωνο την αστυνομία για βοήθεια. Μέσα σε λίγα λεπτά κατέφθασαν ένα περιπολικό και ένα ασθενοφόρο. Έβγαλαν τους οδηγούς από τις φλόγες και είδαν τη διάσημη τραγουδίστρια Μαρινέλλα νεκρή. Έπειτα από το σοκ την μετέφεραν στο νοσοκομείο σε μία προσπάθεια να ζήσει, όμως μάταια. Ο μεγάλη αυτή τραγουδίστρια απεβίωσε τελικά στα χέρια των νοσοκόμων στις 5 τα ξημερώματα.
Καλό ταξίδι…"
Σύμφωνα με το blog του Νάσου Γουμενίδη ο τύπος που «πέθανε» πριν  την Μαρινέλλα, λίγες μέρες πρίν στο ίδιο site έγραφε  για έναν Ράπερ ονόματι Αρτέμη ακριβώς τα ίδια με αυτά που ανέβασε πριν λίγο για την κορυφαία ερμηνεύτρια. 

Related

internet 578793105990099639

Follow us


item