News-Piper

Ζευγάρι ο Ashton Kutcher με τη Mila Kunis;

​ Mila Kunis και Ashton Kutcher ήταν παλαιότερα ζευγάρι στην οθόνη, όταν έπαιζαν στο «That ‘70s Show», όπου υποδύονταν τους κολλητούς φίλου...


Mila Kunis και Ashton Kutcher ήταν παλαιότερα ζευγάρι στην οθόνη, όταν έπαιζαν στο «That ‘70s Show», όπου υποδύονταν τους κολλητούς φίλους που έγιναν… εραστές!
Να λοιπόν που μάλλον η ζωή μάλλον μιμείται την τέχνη, μιας και οι δυο ηθοποιοί εθεάθησαν σε ένα… ολοήμερο ρομαντικό ραντεβουδάκι.

Οι φωτογράφοι, τους «τσάκωσαν» στο Los Angeles την Κυριακή.
Αρχικά, πήγαν για ψώνια σε κατάστημα επίπλων, ενώ στη συνέχεια κατά τη διάρκεια της μέρας,δείπνησαν στο Asanebo τρώγοντας… σούσι!
Παρόλο που οι δυο τους γνωρίζονται εδώ και 15 χρόνια δηλώνοντας «φίλοι», όσοι τους είδαν από κοντά εκείνη τη βραδιά, είπαν πως ήταν πολύ «κοντά» και ιδιαίτερα διαχυτικοί ο ένας με τον άλλον.
«Ο Ashton κρατούσε το χέρι της Mila και η ηθοποιός τον κοιτούσε όλο νόημα».
Στη συνέχεια, οι δυο τους κατευθύνθηκαν στη βίλα του 33χρονου ηθοποιού, με την 28χρονη ηθοποιό να προσπαθεί ν΄αποφύγει τους παπαράτσι, καθισμένη στην πίσω θέση του πολυτελούς αυτοκινήτου του Ashton Kutcher.
Μάλιστα τα ξένα tabloids αναφέρουν πως οι δυο τους τις τελευταίες εβδομάδες βγαίνουν όλο και συχνότερα μαζί, ενώ πολλές είναι και οι φορές που έχουν κοιμηθεί μαζί.
Το περιβάλλον τους πάντως υποστηρίζει πως είναι μόνο φίλοι και η φιλία τους κρατάει χρόνια...

Related

hollywood 1682487888050948916

Follow us


item