News-Piper

Jennifer Lopez:Super Sexy στα γυρίσματα του νέου της video clip!

H Jennifer Lopez φόρεσε αυτό που ξέρει πως της πηγαίνει καλύτερα, πήρε από δίπλα και το toy boy της, και του έδωσε και κατάλαβε κατά τη δ...


H Jennifer Lopez φόρεσε αυτό που ξέρει πως της πηγαίνει καλύτερα, πήρε από δίπλα και το toy boy της, και του έδωσε και κατάλαβε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του νέου της video clip.

Η Λατίνα σταρ, βρέθηκε στο Acalupco του Mexico,όπου πρωταγωνίστησε στο νέο της clip, «Follow the Leader».

Τι πρωταγωνίστησε δηλαδή; την παράσταση έκλεψε!Φορώντας ένα δερμάτινο κολάν που τόνιζε δεόντως τακαλογυμνασμένα και πλούσια οπίσθια της, η 42χρονη star ήταν εντυπωσιακή.
Το όλο σύνολο, συνδύασε με κοντή μπλούζα που άφηνε ακάλυπτους τους γραμμωμένους κοιλιακούς της, ενώ όλη την ώρα δεν σταμάτησε να δέχεται οδηγίες από τον 24χρονο αγαπημένο της Casper Smart, ο οποίος καισκηνοθετεί το video clip της!

Το νεαρό της toy boy, της έδειχνε συνεχώς τι να κάνει και πώς να στέκεται, με την JLo να το απολαμβάνει πολύ!

Όση ώρα δεν έγραφαν οι κάμερες, το ζευγαράκι αγκαλιαζόταν και φιλιόταν συνεχώς, με τον Casper Smart να μην αφήνει σε ησυχία την Lopez, η οποία στη συνέχεια άλλαξε ρούχα και έγινε ακόμα πιο sexy!
Τι φόρεσε; καυτό μαύρο κολάν σε συνδυασμό με καυτό κοντό μπουστάκι, που αποδείκνυε πως στα 42 της χρόνια, έχεικαταπληκτικό και πολύ γυμνασμένο κορμί!

Πάντως αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες, το ζευγαράκι είναι στα καλύτερα του. Και όχι μόνο αυτό, αλλά τα ξένα tabloids λένε πως σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο να παντρευτούν στηνπαραλία Kauai, όπου λέγεται πως είπαν για πρώτη φορά«Σ΄αγαπώ» ο ένας στον άλλον…

star

Related

hollywood 6349138909677836334

Follow us


item