News-Piper

George Clooney: «Πραγματικά χέστηκα εάν με λένε gay»

Έχει δει την προσωπική του ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο εκατοντάδες φορές. Εχει κάνει σχέση με τις ομορφότερες γυναίκες της σ...


Έχει δει την προσωπική του ζωή να γίνεται πρωτοσέλιδο εκατοντάδες φορές. Εχει κάνει σχέση με τις ομορφότερες γυναίκες της σοουμπιζ, οι οποίες από άγνωστες έγιναν πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες και περιοδικά.


Όμως, ο George Clooney παραμένει εργένης και μάλιστα αμετανόητος, αφού επιμένει να μην θέλει να παντρευτεί. Δεν θέλουν και πολύ οι καλοθελητές να αρχίσουν τα σχόλια και τις απορίες του τύπου «γιατί δεν παντρεύεται» και «τι κρύβεται πίσω από τις σεξουαλικές του επιλογές». Είδε κι απόειδε και ο Georgeκαι απάντησε: «Θα ήταν πραγματικά πολύ αστείο να βγαίνω κάθε λίγο και λιγάκι και να διαψεύδω όλα τα δημοσιεύματα που με αφορούν σχετικά με την προσωπική μου ζωή, ιδίως εάν αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τι να πώ αυτά είναι ψέματα; Θα ήταν άδικο και για μένα και για τους ίδιους τους ομοφυλόφιλους»δήλωσε. ΠΟΥ το δήλωσε; Στο gay περιοδικό Advocate…

«Η προσωπική μου ζωή είναι αυτό ακριβώς που λέει και η λέξη: προσωπική. Και στην τελικά ποιον αφορά και ποιον πειράζει εάν είμαι gay; Θα πεθάνω και θα εξακολουθήσουν να λένε ότι είμαι gay! Χ@στ@κα! Για όλα αυτά που λένε», είπε με… νόημα και το έληξε το θέμα.      

Ο πρωταγωνιστής χαρακτήρισε πρωτόγονες τις αντιλήψεις που επικρατούν σε σχέση με την ομοφυλοφιλία τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες, καθώς και ότι οι αλλαγές στην αντιμετώπιση της συγκεκριμένης μερίδας πληθυσμού θα έπρεπε να ξεκινά από τις κυβερνήσεις. 

Τους τελευταίους επτά μήνες, βγαίνει με την μποξέρ Stacy Keibler, η οποία εκτός του ότι δέρνει, έλαμψε στην τελετή απονομής των βραβείων Οσκαρ, ενώ κατά κοινή ομολογία στάθηκε επάξια στο πλάι του, με μια αν μη τι άλλο εντυπωσιακή εμφάνιση. 

star

Related

hollywood 5064226008533501415

Follow us


item