News-Piper

Αλαλούμ στο Ίντερνετ: «έπεσε» το Facebook

O κακός χαμός επικρατεί με το Facebook εδώ και αρκετές ώρες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, καθώς η δημοφι...


O κακός χαμός επικρατεί με το Facebook εδώ και αρκετές ώρες σε πολλές χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, καθώς η δημοφιλής ιστοσελίδα «έπεσε»!

Κατά την προσπάθεια σύνδεσης στην αρχική σελίδα, πολλοί χρήστες είδαν το μήνυμα «DNS look upfailed. This message was created by WinRouteProxy», ενώ άλλοι προσπαθούν μάταια να αναρτήσουν βίντεο ή φωτογραφίες.


Η βλάβη επηρέασε και την εφαρμογή του Facebook για tablet και κινητά τηλέφωνα, ενώ πολλοί χρήστες εξέφρασαν την αγανάκτησή τους στο «αντίπαλο δέος» του, το Twitter.

Ζητώντας συγνώμη από τους χρήστες του, το Facebook αναφέρει σε ανακοίνωσή του πως επρόκειτο για τεχνικές δυσκολίες που εμπόδισαν την πρόσβαση και πλέον η σύνδεση έχει αποκατασταθεί.

Ωστόσο, δεν είναι λίγοι εκείνοι που εξακολουθούν να αντιμετωπίζουν πρόβλημα και, μάλιστα, πολλοί υποστηρίζουν πως το site κοινωνικής δικτύωσης δέχεται επίθεση από χάκερς αν και δεν το παραδέχεται!

Related

news 8596448392977153223

Follow us


item