News-Piper

Charlize Theron σε Κουτσογιαννόπουλο: «Είστε τυφλός; Ποιος σας πλήρωσε;»

H Charlize Theron, εκτός από μια πολύ όμορφη γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και πολύ μετριοπαθής! Το απέδειξε στη συνέντευξη που...


H Charlize Theron, εκτός από μια πολύ όμορφη γυναίκα και ταλαντούχα ηθοποιός, είναι και πολύ μετριοπαθής! Το απέδειξε στη συνέντευξη που έδωσε στον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, για τη νέα της ταινία «Young Adult».

Όταν κάποια στιγμή ο δημοσιογράφος της είπε πως έχει την εικόνα της τελειότητας, η Theron του απάντησε μεταξύ σοβαρού κι αστείου:

«Θεέ μου πρέπει να είστε τυφλός! Ποιος σας πλήρωσε να το πείτε αυτό;»
Στο νέο της έργο, υποδύεται μια αντιπαθητική έως ενοχλητική γυναίκα,που επιστρέφει στην κωμόπολη της, για να διαλύσει το σπιτικό τουαρραβωνιαστικού της.

Πόσες ομοιότητες έχει με το νέο της ρόλο;

«Είναι στιγμές που κάνω πράγματα για τα οποία δεν είμαι περήφανη. Συμπεριφέρομαι όπως η ηρωίδα μου. Δεν είναι στιγμές για τις οποίες μπορείς να καυχηθείς. Δεν θέλεις καν να τις γνωρίζεις» είπε.

Στα 36 της, η διάσημη ηθοποιός που έχει πάρει και Oscar για την ερμηνεία της στο «The Monster», νιώθει πιο ώριμη από ποτέ:
«Κάθε άνθρωπος ωριμάζει και μαθαίνει ν΄αντιμετωπίζει τα προβλήματα του καλύτερα. Και καταλαβαίνει τι είναι σημαντικό, τι θα πρέπει να τον απασχολεί και τι θα πρέπει να τον αφήνει αδιάφορο! Όσο μεγαλώνω, τόσο σταματάω να δίνω σημασία στα μικροπράγματα! Όλα είναι μια παραίσθηση. Πάντα νομίζουμε πως το γρασίδι είναι πιο πράσινο στην άλλη μεριά, και πως οι άλλοι βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από εμάς!»

Όσο για το σε ποια παλαιότερη εποχή θα ήθελε να ζήσει;

Σε κάποια όπως λέει, «που αν έπρεπε να κάνω εγχείρηση, να υπάρχει αναισθησία».

star

Related

menegaki 7973651843577330701

Follow us


item