News-Piper

Κατερίνα Ζαρίφη: Ποζάρει με εσώρουχα και μιλά για το σώμα της!

Μια άλλη πτυχή του εαυτού της παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη και τολμά να φωτογραφηθεί με… ζαρτιέρες, λέγοντας με νόημα: « είναι αδιαν...


Μια άλλη πτυχή του εαυτού της παρουσιάζει η Κατερίνα Ζαρίφη και τολμά να φωτογραφηθεί με… ζαρτιέρες, λέγοντας με νόημα: «είναι αδιανόητο ένας σωματότυπος να σου μπλοκάρει όλη την ζωή»!


«Προσπαθήστε να αγαπήσετε το σώμα σας», λέει η παρουσιάστρια μέσα από τις σελίδες του περιοδικού «Life & Style», όπου και ποζάρει ως ντίβα άλλης εποχής, μιμούμενη το εξώφυλλο τηςAdele στην αμερικανική «Vogue» και δίχως κόμπλεξ για το κορμί της.
Μιλώντας για την εμφάνισή της, η Κατερίνα αποκάλυψε ότι για πολύ καιρό δεν είχε ολόσωμο καθρέπτη στο σπίτι της και άρχισε να ανακαλύπτει τη σέξι εικόνα της πρόσφατα. «Στην προσωπική μου ζωή δεν ήμουν άνετη παλιότερα. Για παράδειγμα, όταν γνώριζα έναν άνδρα δεν του έλεγα “πάμε για μπάνιο αύριο”», αναφέρει.

«Έχω φτάσει τα 57 κιλά αλλά ήταν από λοιμώδη μονοπυρήνωση. Ακρότητα, όμως, ήταν όταν δεν έφαγα τίποτα για πέντε ημέρες, πίνοντας μόνο νερό και χυμούς. Θεωρούσα ότι όλη η κακή μου τύχη προερχόταν από τα κιλά μου», εξομολογείται η παρουσιάστρια, επισημαίνοντας πως ανέκαθεν είχε παραπανίσια κιλά, ενώ τονίζει: «αν το ταλέντο μετριέται με την περιφέρεια, πάω πάσο»!
Στην ερώτηση αν εκείνη έχει αδικήσει κάποιον για την εξωτερική του εμφάνιση, η Κατερίνα απαντά:  «το έχω κάνει. Έχω δει ρατσιστικά την γυναίκα που είναι γυμνασμένη, με ξανθό μαλλί. Όταν τις έβλεπα σκεφτόμουν πως ήταν “χαζούλες”. Και όταν τις γνώριζα έλεγα πως δεν ισχύει. Είναι πολύ εύκολο για μια γυναίκα που δεν έχει την τέλεια περιφέρεια να κριτικάρει την απέναντι και να λέει ότι είναι χαζή». «Σαφώς, είναι πολύ εύκολο για κάποια όμορφη να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Η διατήρηση, όμως έρχεται μόνο με το IQ σου», συμπληρώνει.

«Το “αρρωστημένα αδύνατο” δεν είναι σέξι, όπως βέβαια, ούτε το “αρρωστημένα χοντρό”. Όπως και να το κάνεις η καμπύλη είναι πάντα πιο θηλυκή», υποστηρίζει η παρουσιάστρια και παραδέχεται πως στάθηκε ιδιαίτερα τυχερή καθώς ουδέποτε την απέρριψε άνδρας για την εξωτερική της εμφάνιση.
Ως δυνατότερο σημείο επάνω της η Κατερίνα ορίζει τα μάτια, ενώ υπογραμμίζει πως δεν θα άλλαζε με τίποτα την ευαισθησία της και παραδέχεται πως έχει ζηλέψει άλλη γυναίκα για την ομορφιά της.

Μιλώντας για την προσωπική της ζωή, δεν διστάζει να πει πως είναιερωτευμένη και διανύει την καλύτερή της περίοδο εδώ και πέντε μήνες. Με τον σύντροφό της, Γιάννη, γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων και σε αυτόν την γοητεύει η καλοσύνη και το χιούμορ του. Επίσης, η παρουσιάστρια παραδέχεται πως το σεξ παίζει πρωταρχικό ρόλο και είναι το 70% μιας σχέσης, αλλά και το ότι… έχει φάει χαστούκι από άνδρα ο οποίος έφτασε στα όριά του λόγω ζήλιας.

«Δεν φοβάμαι τον αντίκτυπο. Είμαι πολύ σίγουρη. Οι μισοί θα πουν “μπράβο, τόλμησε” και τα σχετικά. Οι άλλοι μισοί “δεν είναι δυνατόν, με αυτό το μπούτι να τα πέταξε όλα έξω”. O καθένας όπως του αρέσει», σχολιάζει, τέλος, η παρουσιάστρια για την φωτογράφησή της…

star

Related

sexy 4623917271174596302

Follow us


item