News-Piper

Μήνυση «βόμβα» γνωστού μοντέλου κατά επιχειρηματία

250 ταινίες περιλαμβάνει η ερωτική βιντεοθήκη 48χρονυ επιχειρηματία, ο οποίος μέχρι πρότινος διατηρούσε θυελλώδη σχέση με πασίγνωστο πρώη...


250 ταινίες περιλαμβάνει η ερωτική βιντεοθήκη 48χρονυ επιχειρηματία, ο οποίος μέχρι πρότινος διατηρούσε θυελλώδη σχέση με πασίγνωστο πρώην μοντέλο. Οι δυο τους, όμως, όχι μόνο δεν είναι πλέον μαζί, αλλά εκείνη κατέθεσε μήνυση εναντίον του γιατί έβγαλε στην φόρα όλες τις ερωτικές τους στιγμές!


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, το θύμα της υπόθεσης είναι ένα διάσημο πρώην μοντέλο που σήμερα είναι 40 ετών. Πλέον δεν κάνει πασαρέλα αλλά ασχολείται ενεργά με την μόδα, αφού κάνει εισαγωγές επωνύμων ενδυμάτων από γαλλικούς Οίκους μόδας.  Θύτης ένας 48χρονος εμφανίσιμος και επιτυχημένος στον χώρο του άνδρας.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στο Καζίνο Λουτρακίου πριν από δύο χρόνια και ερωτεύθηκαν κεραυνοβόλα. Η σχέση τους μάλιστα, όχι μόνο ήταν γνωστή στους κοσμικούς κύκλους, αλλά έδειχναν τον έρωτά τους παντού και με κάθε ευκαιρία.

Κάποια στιγμή χώρισαν και τόσο εκείνος όσο και εκείνη βρήκαν άλλους συντρόφους. Μάλιστα εκείνος για την αποζημιώσει, της πήρε… αυτοκίνητο. Όλα έδειχναν ήρεμα.   

Πριν από λίγες ημέρες, όμως, εκείνος ζήτησε από εκείνη να αφήσει τον σύντροφό της και να γυρίσει ξανά κοντά του, κάτι που η ίδια αρνήθηκε. Αποτέλεσμα; Εκείνος διέρρευσε σε facebook και twitter τις προσωπικές τους στιγμές, προκαλώντας την οργή της. 

Μόλις η καλλονή είδε το υλικό δημοσιευμένο στο διαδίκτυο κατέθεσε μήνυση στην Υπηρεσία Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε μικρό χρονικό διάστημα ο επιχειρηματίας εντοπίστηκε. Στον έλεγχο που έγινε στο σπίτι του λίγες ώρες μετά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένας σκληρός δίσκος και USB sticks, ενώ από την ψηφιακή διερεύνηση διαπιστώθηκε ότι όντως αυτός είναι ο κάτοχος των επίμαχων στοιχείων της καταγγέλλουσας.

Ηδη σχηματίσθηκε δικογραφία που θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα.    


star

Related

showbiz 8789598742159184850

Follow us


item