News-Piper

Χρήστος Χολίδης: έδωσε μεγάλη συναυλία στο Αιγάλεω «παρέα» με τη Δούκισσα!

Ο Χρήστος Χολίδης ποτέ δεν έκρυψε ότι κατάγεται από το Αιγάλεω, ενώ ποτέ δεν σταμάτησε να εκφράζει την αγάπη του για την περιοχή στην οποία ...

Ο Χρήστος Χολίδης ποτέ δεν έκρυψε ότι κατάγεται από το Αιγάλεω, ενώ ποτέ δεν σταμάτησε να εκφράζει την αγάπη του για την περιοχή στην οποία μεγάλωσε και στην οποία ζει η οικογένεια του.
 Και επειδή δεν ξεχνά, αποφάσισε να επιστρέψει στα παλιά του λημέρια, προκειμένου να δώσει μιαμεγάλη συναυλία στο στάδιο «Σταύρος Βενέτης», προς τιμήν της παλιάς του ομάδας μπάσκετ, ώστε να την ενισχύσει.

Μιλώντας στην κάμερα του Star, ο τραγουδιστής δεν έκρυψε τη συγκίνηση του:

«Είμαι πολύ συγκινημένος και φορτισμένος, γιατί την τελευταία φορά που με χειροκρότησε κόσμος εδώ μέσα ήταν σε παιχνίδι».

Και πρόσθεσε πως «ποτέ δεν ξεχνάω το παρελθόν μου. Άνθρωποι που μ΄αγάπησαν και με στήριξαν τότε, προσπαθώ κι εγώ να τους στηρίξω».

Από την εκδήλωση, δεν θα μπορούσε να λείπει η αγαπημένη του Δούκισσα Νομικού, η οποία δεν σταμάτησε να τον θαυμάζει από τις κερκίδες όπου καθόταν, ενώ όλη την ώρα σιγοτραγουδούσε τις μεγάλες επιτυχίες του αγαπημένου της.

Στο τέλος, ο Χρήστος Χολίδης έλαβε δώρο μια μπλούζα της ομάδας του Αιγάλεω με τ΄όνομα του, αλλά και μια μπάλα με τις υπογραφές όλων των παιχτών, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει και τον Σταμάτη Μαλέλη, που όπως είπε, «είναι βέρος Αιγαλεώτης και το αποδεικνύει!»





Related

sport 2471341637882674362

Follow us


item