News-Piper

Ο τίτλος της νέας εκπομπής του Ανδρέα Μικρούτσικου

Το Huge Secret είναι το νέο reality show που ετοιμάζει για την Κυπριακή τηλεόραση η εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών, Hilights Productions L...


Το Huge Secret είναι το νέο reality show που ετοιμάζει για την Κυπριακή τηλεόραση η εταιρία τηλεοπτικών παραγωγών, Hilights Productions Ltd.


Το σκεπτικό αυτού του reality έχει να κάνει με την νέα μόδα του διαδικτύου που δεν είναι άλλη από το Flash mob.Η συγκεκριμένη παραγωγή είναι η μεγαλύτερη παραγωγή που έγινε ποτέ στο νησί μας και τα γυρίσματα αναμένονται να κρατήσουν μέχρι και τον Αύγουστο. Ταυτόχρονα θα προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες, υπέροχες στιγμές και πολλές εμπειρίες, ιδιαίτερα σ' αυτούς που αγαπούν τον χορό. Τα γυρίσματα θα πραγματοποιούνται Κυριακή για την διευκόλυνση του κοινού. Γυρίσματα θα γίνουν σε όλες τις πόλεις αλλά τα πρώτα 4 θα γυριστούν στην Λευκωσία. Κάθε εβδομάδα ο χώρος των γυρισμάτων θα αλλάζει και κάθε εβδομάδα θα σας αποστέλλουμε ενημερωτικό email με τα σημεία γυρισμάτων.

 

Την παρουσίαση του show έχει αναλάβει ο μετρ του είδους, Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος κάνει την επανεμφάνιση του στο τηλεοπτικό στερέωμα μετά από 3 χρόνια.

Related

TV 7974291103359279146

Follow us


item