News-Piper

Οι γονείς του Γιγουρτάκη ξαναπαντρεύτηκαν την ημέρα γενεθλίων του Νίκου

Ο θάνατος του Νίκου Γιγουρτάκη τους «συνέτριψε» και τους πόνεσε περισσότερο από κάθετι στην ζωή τους.  Όμως, τους έφερε και ακόμη πιο κ...


Ο θάνατος του Νίκου Γιγουρτάκη τους «συνέτριψε» και τους πόνεσε περισσότερο από κάθετι στην ζωή τους.  Όμως, τους έφερε και ακόμη πιο κοντά. Απόδειξη;  Οι γονείς του Νίκου Γιγουρτάκη παντρεύτηκαν για δεύτερη φορά ανήμερα των γενεθλίων του γιου τους, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να δείξουν για μια ακόμη φορά ότι ο Νίκος θα ζει για πάντα στις καρδιές τους.

Στις 23 Φεβρουαρίου, λοιπόν, ο Τάκης και η Χριστίνα Γιγουρτάκη ένωσαν για δεύτερη φορά τις ζωές τους. Ηθελαν, την ημέρα που μέχρι τότε γιόρταζαν τον ερχομό του παιδιού τους να έλθουν και πάλι κοντά. Την ημέρα που κράτησαν για πρώτη φορά στην αγκαλιά τους τον Νίκο, ενώθηκαν ξανά στην μνήμη του. Ο χαμός του παιδιού τους, που πριν από λίγο καιρό έφυγε από την ζωή τόσο άδικα και κυρίως ξαφνικά, στάθηκε αφορμή για να επισημοποιήσουν και πάλι την σχέση τους.   


Ο γάμος τους έγινε στο Δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου και το ζευγάρι πάντρεψε ο δήμαρχος και στενός φίλος της οικογένειας Διονύσης Χατζηδάκης.  Όπως αποκάλυψε στην Πρωινή Μελέτη μάλιστα ο κος Χατζηδάκης, η τελετή μπορεί να ήταν σύντομη, αλλά ήταν τόσο συναισθηματικά φορτισμένη, που κατά διαστήματα ήταν δύσκολο ακόμη και να γίνουν τα πιο βασικά βήματα της διαδικασίας.

«Εκανα τον γάμο του Τάκη Γιγουρτάκη με την Χριστίνα. Συνήθως εγώ δεν κάνω γάμους. Αλλά τον συγκεκριμένο τον θεώρησα πολύ συγκινητικό. Εξάλλου, ένιωθα πράγματα από την ημέρα που πέθανε ο Νικολάκης, τον οποίο ήξερα από μικρό παιδί, γιατί με συνδέει βαθιά φιλία με τον πατέρα του Τάκη. Ο γάμος έγινε στο γραφείο μας, στο οποίο τηρήθηκαν όλες οι διαδικασίες. Ηταν πολύ συγκινητικό γιατί έβλεπες και την χαρά και την λύπη: Την λύπη που έχασαν το παιδί τους και την χαρά που το ζευγάρι ξανα-ενώθηκε και  οι δυο τους είναι και πάλι σύζυγοι»,δήλωσε χαρακτηριστικά προσθέτοντας:

«Είναι πολύ συγκινητικό να βλέπεις δύο ανθρώπους που στο παρελθόν είχαν παντρευτεί, χώρισαν και τώρα ξαναπαντρεύτηκαν και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια. Το αίτημα ήταν πολύ συγκινητικό. Πέρα από αυτό έχω βαθιά φιλία με το ζευγάρι».

Παρόντες ήταν λίγοι, μετρημένοι στα δάχτυλα φίλοι της οικογένειας και ο μικρότερος γιος τους που είναι και το στήριγμά τους που τους βοήθησε να σταθούν στα πόδια τους όλο αυτό το διάστημα.

Πάντως, οι γονείς του Νίκου δεν έχουν σταματήσει να κάνουν ενέργειες προς τιμήν του, με πιο χαρακτηριστική από όλες την δημοπρασία των προσωπικών του αντικειμένων που διοργάνωσαν πριν από λίγο καιρό. Το θεώρησαν άλλωστε δώρο στον γιο τους που ιδίως για τον κο Τάκη, ήταν ό,τι πιο πολύτιμο είχε, ενώ αποτελούσε και άξιο συνεχιστή της μικρής αυτοκρατορίας που είχε δημιουργήσει όλα αυτά τα χρόνια. Ο Νίκος είχε γεννηθεί στις 23 Φεβρουαρίου 1981 και εάν ζούσε σήμερα, θα ήταν 31 ετών. 

«Τον Νίκο, τον πήρε το σύμπαν, είναι πλέον ηλιακή ενέργεια» , είχε δηλώσει στην κάμερα του Star πριν από λίγες ημέρες ο Τάκης Γιγουρτάκης.  

Related

showbiz 4236940437595436854

Follow us


item