News-Piper

Φαίη Σκορδά: Τρέχει για καλό σκοπό

  Η Wind Ελλάς ως επίσημος χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου, ως ονομαστικ...


 Η Wind Ελλάς ως επίσημος χορηγός του 7ου Διεθνούς Μαραθωνίου «Μέγας Αλέξανδρος», που θα πραγματοποιηθεί την 1η Απριλίου, ως ονομαστικός χορηγός των αγώνων δρόμου 5 και 10 χλμ. και του αγώνα 1.000 μέτρων για μαθητές, αλλά και επίσημος προμηθευτής τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης ανακοίνωσε μια σειρά από δράσεις, με σκοπό την υποστήριξη του Ελληνικού Παιδικού Χωριού στο Φίλυρο.

Για κάθε μία συμμετοχή με τη Wind Running Team στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος», η εταιρεία θα δωρίσει 10 ευρώ για τα παιδιά του Ελληνικού Παιδικού Χωριού.


Στο κάλεσμα της Wind ανταποκρίθηκαν ήδη έξι δημοφιλείς προσωπικότητες από τη Θεσσαλονίκη που αναλαμβάνουν τον ρόλο του πρεσβευτή της Wind Running Team: η Φαίη Σκορδά, ο Άκης Πετρετζίκης, η Βίκυ Χατζηβασιλείου, η Σοφία Γκόσιου, η Ελένη Τσολάκη και ο Πάνος Βλάχος. Στο πλαίσιο της χορηγίας της, η Wind θα δυναμώσει την παρουσία και την προβολή του αγώνα στη Θεσσαλονίκη με καμπάνια στα τοπικά μέσα, αλλά και από το δίκτυο των τοπικών καταστημάτων, ενώ παράλληλα θα υλοποιήσει και προωθητικές ενέργειες στην πόλη.

Όσοι ενδιαφέρονται να τρέξουν με τα χρώματα της Wind Running Team και να στηρίξουν το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, χρειάζεται απλά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της Wind και να συμπληρώσουν τη σχετική φόρμα...

           


   
        


       



       
      
 
      

     
     
       

Related

showbiz 6191212703538775255

Follow us


item