News-Piper

Γιώργος Νταλάρας:«Σύνεση και ψυχραιμία αν θέλουμε να υπάρχει αύριο»

« Αυτή η κατάσταση ξέφυγε και κανέναν δεν ωφελεί. Η χώρα μας χρειάζεται σύνεση και ψυχραιμία αν θέλουμε να έχει αύριο. Με τέτοιο βαθύ δ...


«Αυτή η κατάσταση ξέφυγε και κανέναν δεν ωφελεί. Η χώρα μας χρειάζεται σύνεση και ψυχραιμία αν θέλουμε να έχει αύριο. Με τέτοιο βαθύ διχασμό δεν γίνεται», είπε ο Γιώργος Νταλάρας αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τόνισε πως δεν πρόκειται να σταματήσει τις εμφανίσεις του παρά τα επεισόδια που έγιναν.


Εμφανώς καταβεβλημένος, τόσο από την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, όσο και από μια ίωση που τον ταλαιπωρεί, ο γνωστός τραγουδιστής παραδέχθηκε πως επρόκειτο για μια δύσκολη κατάσταση, κυρίως «για τον κόσμο και τους μουσικούς που δεν έφταιγαν σε τίποτα».

«Θα προσπαθήσουμε σιγά σιγά να έρθουμε σε επαφή με τον κόσμο να εξηγήσουμε τι γίνεται… Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που μεθοδευμένα επιμένουν σε πράγματα που δεν είναι πραγματικά, αλλά σιγά σιγά θα το παλέψουμε», συνέχισε ο Γιώργος Νταλάρας.

Όσο για το τι σκέφτηκε εκείνη την στιγμή; 
«Σκέφτηκα πως έπρεπε να τελειώσω αυτό που άρχισα. Κι αν υπάρχουν κάποιοι που δεν καταλαβαίνουν, θα προσπαθήσουμε λίγο παραπάνω».

Related

news 1568278795946080841

Follow us


item