News-Piper

H πρόσκληση για την κηδεία της Whitney Houston

Aυτή είναι   η   επίσημη πρόσκληση  για το τελευταίο ταξίδι της  Whitney Houston  και η οικογένεια της δεν αναφέρει την   τελετή   ταφής ...

Aυτή είναι η επίσημη πρόσκληση για το τελευταίο ταξίδι της Whitney Houston και η οικογένεια της δεν αναφέρει την τελετή ταφής της τραγουδίστριας  ως "κηδεία", αλλά ως "going home service" (ταξίδι στο σπίτι)

Η πρόσκληση γράφει "Με βαθιά ευγνωμοσύνη, η Οικογένεια Houston ζητάει να τιμήσετε με την   παρουσίας σας το ταξίδι στο σπίτι για την Whitney Elizabeth Houston"


Το ταξίδι στο σπίτι  είναι πιο σύνηθες  στη μαύρη κοινότητα και είναι συνήθως πιο αισιόδοξη και θετική από ό, τι μια τυπική κηδεία. Ο στόχος είναι να τιμήσει το νεκρό καθώς πηγαίνει «σπίτι» στον ουρανό να είναι με το Θεό.

Όπως έχει ήδη αναφερθεί, η τελετή στην εκκλησία  New Hope Baptist  στο Newark, θα είναι μια πολύ κλειστή υπόθεση με μια λίστα  καλεσμένων που θα έχει επιλέξει η οικογένεια της Whitney ...

Η τελετή θα ξεκινήσει στις 12:00 μ.μ. με αρκετούς διάσημους  φίλους της Whitney θα δίνουν το παρόν και να συμμετέχουν ενεργά... Ανάμεσα τους θα είναι οι Kevin Costner, Stevie Wonder και Aretha Franklin.

Related

DEATHS 1005860682217819287

Follow us


item