News-Piper

Όταν ο Χατζηνικολάου συνάντησε τον Ζουγανέλη

Στο στούντιο του  real fm 97.8  φιλοξένησε ο  Νίκος Χατζηνικολάου  τον  Γιάννη Ζουγανέλη , καθώς το νέο διπλό Cd του « Με γεια το κούρεμα...

Στο στούντιο του real fm 97.8 φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου τον Γιάννη Ζουγανέλη, καθώς το νέο διπλό Cd του «Με γεια το κούρεμα» κυκλοφορεί αυτήν την Κυριακή με τη Realnews.



Ο Γιάννης Ζουγανέλης ευχαρίστησε τον Νίκο Χατζηνικολάου που μέσω της Realnews μπορεί να εκφράσει τη σκέψη του και να τη μεταδώσει στο κοινό: «Ευχαριστώ που μου δίνεις την ευκαιρία να επικοινωνήσω σκέψεις αλλά κι αισθητικές και κυρίως πολιτικές, να απαντήσω στον κόσμο για την αγάπη που έχω εισπράξει». 

Μίλησε και για την κρίση λέγοντας ότι οι Έλληνες έχουν απογοητευτεί κι έχουν χάσει τη διάθεσή τους: «Ο κόσμος στερείται την εκπομπή της γοητείας του. Επειδή απογοητεύονται δεν έχουν διάθεση να ζήσουν. Αυτό το cd είναι αφορμή μίας τέτοιας επικοινωνίας, να μας φέρει τον ένα πιο κοντά στον άλλο».

Επίσης, όπως τόνισε ο Γ. Ζουγανέλης: «Είμαστε καθησυχασμένοι, έχουμε μια επαναστικότητα συνειδησιακή, έχουμε γροθιές σφιγμένες αλλά μέσα στην τσέπη ακόμη. Οι καλλιτέχνες δεν είμαστε άμοιροι ευθυνών... Πρέπει να απαντήσουμε σ’ αυτό που μας δόθηκε, οι άνθρωποι μας στήριξαν, μας στήριξαν με τον οβολό τους».

Ο καλλιτέχνης εκφράζει την αισιοδοξία του πιστεύοντας ότι υπάρχει φως: «Θα υπάρξει νέα μέρα, με αισιοδοξία, είναι στο DNA μας. Όσο και να μας έχουν καταπιέσει, όσο κι αν μας έχουν εξευτελίσει οι Έλληνες θα βρουν τον δρόμο τους αρκεί να βγούμε από τις υπαλληλικές ιδεολογίες. Όποιος εργάζεται και δεν είναι στη λογική της δουλείας θα το ξεπεράσει. Να έχουμε τη θέση μας αλλά και την προοπτική μας». 

Για το άλμπουμ του είπε: «Με τον δίσκο αποτίναξα το κόμπλεξ, να μιλήσω για την πατρίδα, την αγάπη για τη χώρα... Θέλω να κάνω τον κόσμο να χαίρεται αλλά και να συγκινείται γιατί η συγκίνηση φέρνει και χαρά».

Η συγκλονιστική, όπως τη χαρακτήρισε ο ίδιος ο Νίκος Χατζηνικολάου, νέα δισκογραφική δουλειά του Γιάννη Ζουγανέλη αποτελείται από δύο cd με 18 τραγούδια και συμμετέχουν 22 Έλληνες καλλιτέχνες: Σάκης Μπουλάς, Λάκης Παπαδόπουλος, Μίλτος Πασχαλίδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Αφροδίτη Μάνου, Βασίλης Καζούλλης, Χρήστος Δάντης, Στέλιος Διονυσίου, Ελεωνόρα Ζουγανέλη, Δημήτρης Σταρόβας, Μπάμπης Τσέρτος. Tο διπλό Cd «Με γεια το κούρεμα» κυκλοφορεί με τη Realnews αυτήν την Κυριακή κι έχει έντονο πολιτικό χρώμα...

Related

showbiz 8875909659739054943

Follow us


item