News-Piper

Τζένη Θεωνά:«Θα διεκδικήσω τον Αποστόλη Τότσικα μέχρι εκεί που δεν παίρνει»

Στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ο τηλεοπτικός της παρτενέρ βρέθηκε η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς είδε...

Στην πρεμιέρα της παράστασης στην οποία πρωταγωνιστεί ο τηλεοπτικός της παρτενέρ βρέθηκε η Τζένη Θεωνά. Η ηθοποιός μίλησε για το πώς είδε στο θέατρο τον Αποστόλη Τότσικα, με τον οποίο συμπρωταγωνιστούν στην επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά του mega «Πίσω στο σπίτι».

«Είναι πολύ διαφορετικός. Εχει φτιάξει κάτι, το οποίο σωματικά είναι πάρα πολύ ωραίο. Εχει τρομερή ευχέρεια στην κίνηση, έχει μεταμορφωθεί και είναι άλλο πράγμα από το αγόρι που ερωτεύθηκα στο σήριαλ», δήλωσε. 




Η ηθοποιός αποκάλυψε μάλιστα ότι στα επόμενα επεισόδια πρόκειται να διεκδικήσει εμπράκτως τον Αποστόλη, με τον οποίο τώρα (στην σειρά πάντα) υπάρχει ένας απλός... έρωτας και τίποτα περισσότερο.

«Από πλευράς μου στα επεισόδια που ακολουθούν κάνω ό,τι μπορώ και επιθυμώ, προσπαθώ, επιδιώκω, ωστόσο είναι ένας άνθρωπος παντρεμένος με παιδιά και δεν ξέρω τι θα γίνει. Μέχρι στιγμής το επιδιώκω όσο μπορώ πάντως».

Οσο για τον ίδιο τον Αποστόλη; Πλέον έχει και το θέατρο, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για την οικονομική κρίση που μαστίζει την χώρα: «Χρειάζεται προσπάθεια για να βγούμε από όλο αυτό, γιατί σαν λαός είμαστε λίγο παρτάκηδες…»

Follow us


item