News-Piper

Τα 11 φορέματα της Τζένης Μπαλατσινού στο «Dancing on Ice»

Το «Dancing on Ice» φτάνει στο τέλος του, και σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα θυμόμαστε, είναι οι καταπληκτικές δημιουργίες που επέλεξε ...

Το «Dancing on Ice» φτάνει στο τέλος του, και σίγουρα ένα από τα πράγματα που θα θυμόμαστε, είναι οι καταπληκτικές δημιουργίες που επέλεξε να φορέσει η Τζένη Μπαλατσινού στα 11 lives του show χορού στον πάγο!



Και τα 11 ήταν δημιουργίες ελλήνων σχεδιαστών, τις οποίες τίμησε δεόντως η παρουσιάστρια, μιας και πρόθεση της ήταν να τους στηρίξει εν καιρώ κρίσης.

Στο 1o live, ο σχεδιαστής Βρεττός Βρεττάκος φρόντισε να την ντύσει με μια μαύρη εντυπωσιακή τουαλέτα, και με τρόπο που να τονίζει την καλογυμνασμένη της κορμοστασιά και την ψηλόλιγνη σιλουέτα της.

Στο 2ο live, την έντυσε η σχεδιάστρια Λουκία, με κοντό φόρεμα, άψογα σεταρισμένο με οπάκ καλσόν.

Στο 3ο live, η Τζένη Μπαλατσινού επέλεξε τον Βασίλειο Κωστέτσο, φορώντας στράπλες τουαλέτα σε έντονο μπλε που έπαιζε με τον φωτισμό και αγκάλιαζε τη σιλουέτα της.

Στο 4ο live, φόρεσε δημιουργία των Deux Hommes, ένα ρούχο παλιάς εποχής και ταυτόχρονα μοντέρνο όπου κυριαρχούσε η δαντέλα.

Στο 5ο live, την είδαμε με τιρκουάζ στράπλες δημιουργία της Λένας Κατσανίδου από λαμπερό σατέν και μήκος λίγο πάνω από το γόνατο.

Στο 6o live, φόρεσε ένα κοντό παιχνιδιάρικο φόρεμα του Απόστολου Μητρόπουλου, με ντεκολτέ και εφαρμοστή μέση που συνδύασε με σκούρο κολάν και εντυπωσιακά ψηλοτάκουνα.

Στο 7ο live, την έντυσε ο Μιχάλης Ασλάνης με μια πορφυρή maxi τουαλέτα, που είχε ένα ιδιαίτερο πιάσιμο στη μέση.

Στο 8ο live, την ανέλαβε η Σήλια Κριθαριώτη με ένα πολύ ρομαντικό φόρεμα και κύριο χαρακτηριστικό του τα «αέρινα» μανίκια.

Στο 9o live, επέλεξε μια εντυπωσιακή μαύρη τουαλέτα του Βλάση Χολέβα που τόνιζε το αψεγάδιαστο σώμα της.

Στο 10ο live, την απολαύσαμε με κοντό φόρεμα σε nude απόχρωση, κεντημένο με παγέτες και πετράδια και την υπογραφή Konstantinos Melis by Laskos.

Τέλος, την 11η Κυριακή (ημιτελικός), φόρεσε μαύρο μακρύ φόρεμα από τον σχεδιαστή Άγγελο Μπράτη.

Όλες οι δημιουργίες ήταν μια και μία. Μένει λοιπόν να δούμε τι θα φορέσει στον τελικό του show στον πάγο.

star

Follow us


item