News-Piper

ΣΟΚ: Γνωστός δημοσιογράφος στα χέρια ληστών με καλάσνικοφ!

Ξημερώματα Δευτέρας και ο εφιάλτης «χτύπησε» την πόρτα γνωστού δημοσιογράφου του οποίου κινδύνευσε η ζωή. Είδε όλη του τη ζωή να περνάει ...

Ξημερώματα Δευτέρας και ο εφιάλτης «χτύπησε» την πόρτα γνωστού δημοσιογράφου του οποίου κινδύνευσε η ζωή.
Είδε όλη του τη ζωή να περνάει μπροστά από τα μάτια του ο Γιώργος Σφακιανάκης, υπό την απειλή καλάσνικοφ! Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή… Ο Γιώργος Σφακιανάκης, τον οποίο όλοι βλέπαμε για δυο χρόνια στην εκπομπή «Πάνω στην ώρα» με το Σπύρο Λάμπρου και την Έλενα Παπαβασιλείου, βρισκόταν στον επαγγελματικό του χώρου γύρω στις 4 τα ξημερώματα όταν ξαφνικά του επιτέθηκαν τέσσερις αλλοδαποί με καλάσνικοφ. Ο δημοσιογράφος έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και το μόνο που σκεφτόταν ήταν η ζωή του.
 
Ευτυχώς, δεν του στέρησαν τη ζωή αλλά σίγουρα του στέρησαν την ψυχική του ηρεμία και υγεία. Οι 4 κατάσκοποί τον απείλησαν και του απέσπασαν 2 κινητά τηλέφωνα και το ποσό των 2,500 ευρώ. Το δυσάρεστο αυτό περιστατικό, δημοσιοποίησε ο ίδιος ο Γιώργος Σφακιανάκης, πριν 7 ώρες, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Μόλις αισθανθείς το φόβο , έχεις κάνει ένα πολύ ωραίο βήμα μπροστά, για να αισθανθείς τον πανικό!» Ενώ λίγο αργότερα προσπαθεί να εξηγήσει στους διαδικτυακούς του φίλους τι ακριβώς έχει συμβεί. «Ευχαριστώ ΠΟΛΥ το Θεό που ζω .Ευχαριστώ θερμά την ηθοποιό Πένυ Σταθακη και το αστυνομικό τμήμα Π. Φαλήρου για την πολύτιμη βοήθεια τους. Ευχαριστώ θερμά και τους 4 Ληστές που δεν με σκότωσαν με τα ψυχρά τους Καλασνικοφ. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΧΕΡΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Η ΑΤΥΧΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΥΣ ΓΥΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ , ΤΕΛΙΚΑ ....»
 
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, το δημοσιογράφο βοήθησε η πολύ καλή του φίλη και ηθοποιός Πένυ Σταθάκη με την οποία, για καλή του τύχη μιλούσε, την ώρα της ληστείας, στο τηλέφωνο. Η ηθοποιός άκουσε τους ληστές να τον απειλούν και χωρίς να ξέρει τι ακριβώς έχει συμβεί κάλεσε την ασφάλεια η οποία έδρασε άμεσα. Εμείς προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με το δημοσιογράφο, όμως, δεν ήταν δυνατόν, αφού το κινητό του βρίσκεται στα χέρια των ληστών. Όπως λένε άνθρωποι του περιβάλλοντος του, ο Γιώργος έχει υποστεί μεγάλο σοκ και δεν είναι ακόμη σε θέση να κάνει δηλώσεις. Επικοινωνήσαμε και με την Πένυ Σταθάκη η οποία μας είπε: «Δεν μπορώ να μιλήσω για το συμβάν γιατί ο Γιώργος δεν το επιθυμεί και ακριβώς για αυτό το λόγω προτίμησε την δημοσιοποιήση μέσω facebook! Και φυσικά εγώ δεν ξεπουλάω τα πάντα στο βωμό της δημοσιότητας».
 
Όσο για τον δημοσιογράφο, φαίνεται πως μέσα από το διαδίκτυο κατάφερε λίγο να ηρεμήσει και να μεταφέρει την τραγική του εμπειρία στους «φίλους» του, οι οποίοι τον βοήθησαν κυρίως ψυχολογικά. «Σας ευχαριστώ ταπεινά όλους, με βοηθάτε να προσπεράσω τον εφιάλτη μου!!!», γράφει στο τέλος ο Γιώργος Σφακιανάκης.

Follow us


item