News-Piper

«Η κωμωδία του τυχαίου θανάτου ενός αναρχικού» :Πρεμιέρα για δεύτερη χρονιά.

Η εκπληκτική κωμωδία του μεγάλου  Ιταλού Νομπελίστα Ντάριο –Φο  που γράφτηκε την δεκαετία του 70’, κάνει πρεμιέρα (14/10) για δεύτερη συνεχ...

Η εκπληκτική κωμωδία του μεγάλου Ιταλού Νομπελίστα Ντάριο –Φο που γράφτηκε την δεκαετία του 70’, κάνει πρεμιέρα (14/10) για δεύτερη συνεχή χρονιά στο θέατρο «Αλέκος Αλεξανδράκης»  για μία ανελέητη σάτιρα κατά της εξουσίας.



«Η κωμωδία του τυχαίου θάνατου ενός αναρχικού» βάζει για ακόμα μία χρονιά τον Σπύρο Παπαδόπουλο, έναν τρελό μεταμφιεσμένο σε ανώτατο ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, να διειδύσει στα γραφεία του ανακριτή του Υπουργείου Δικαιοσύνης, για να διαλευκάνει την υπόθεση της  «αυτοκτονίας» ενός αναρχικού που έπεσε από τον 6ο όροφο της Ασφάλειας κατά τη διάρκεια της ανάκρισης. Οι τρομοκρατημένοι αστυνομικοί γίνονται έρμαια στην εξυπνάδα και τη φαντασία του τρελού, πέφτουν σε όλες τις παγίδες που τους στήνει και φτάνουν στο σημείο να σκεφτούν και οι ίδιοι την έξοδο…από το παράθυρο! Όσο για την τύχη του κοινού; Παραδίνονται αμαχητί στο τρελό χιούμορ του Φο!

Follow us


item