News-Piper

Καρφιά, απουσίες και μπουγελώματα στην πρεμιέρα του "Μες στην καλή χαρά"

Όχι που δεν θα είχε απρόοπτα η πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά». Ναταλία και Έλενα έκαναν ότι μπορούσαν για να μας δείξουν ότι δεν τρέχε...


Όχι που δεν θα είχε απρόοπτα η πρεμιέρα του «Μες στην καλή χαρά». Ναταλία και Έλενα έκαναν ότι μπορούσαν για να μας δείξουν ότι δεν τρέχει τίποτα μεταξύ τους, αλλά η αμηχανία ήταν έκδηλη.

Μάλιστα έγινε κάτι την ώρα της εκπομπής που έκανε την αμηχανία ακόμα μεγαλύτερη.

Πρώτος καλεσμένος της εκπομπής ήταν ο Σ. Καλυβάτσης, ο οποίος μπήκε στο πλατό, μοιράζοντας… μπανάνες. Τις βλέπει λοιπόν και η Ναταλία τις μπανανίτσες και είπε να τις μοιράσει στους cameramen. Να τις μοιράσει, όχι όμως με τον κλασικό τρόπο, αλλά πετώντας τες σε κάθε έναν από αυτούς. Και όσο κρατούσε αυτό το… αστειάκι όλη η παρέα του «Μες στην καλή χαρά» ήταν όρθιοι, κάτι που μάλλον εκνεύρισε την Έλενα.


«Μια καθόμαστε, μια σηκωνόμαστε, να κάτσουμε;», είπε η Έλενα κάπως εκνευρισμένη, αλλά κανείς δεν της έδωσε σημασία.

«Έλα πάρε Ναταλία γιατί νομίζω ότι σ’ αρέσει», είπε με βαριεστημένο ύφος η Έλενα και της πέταξε μια μπανάνα. Κι εκεί ήταν που έγινε το… μοιραίο.

Γιατί η μπανάνα προσγειώθηκε στο φλιτζάνι με τον καφέ της Ναταλίας και όλος ο καφές χύθηκε πάνω στο φόρεμα της παρουσιάστριας!!!

«Αααααααααα», έβγαλε μια κραυγή η Έλενα, σαν να σκεφτόταν από μέσα της, «πω, πω τι έχω να ακούσω».

«Γούρι, πολλά λεφτά, χάλια σ’ έκανα», φώναζε η Έλενα προσπαθώντας να καθαρίσει τη Ναταλία, η οποία γελούσε για να μην… ουρλιάξει.

«Παιδιά χύθηκε όλος ο καφές πάνω στο φόρεμα του Π. Ζίνα», είπε η Ναταλία, η οποία μετά είπε να το παίξει cool.

Φυσικά σαν άλλοι πυροσβέστες έσπευσαν να σβήσουν τη… φωτιά ο Θέμης Γεωργαντάς και ο Σ. Καλυβάτσης που μέχρι και σφουγγαρίστρα πήρε ο άνθρωπος και άρχισε να σφουγγαρίζει τον καφέ για να ξεχαστεί το θέμα.

«Γούρι, λεφτά», φώναζε η Ναταλία την ώρα που σφουγγάριζε ο ηθοποιός και μετά πέταξε και την ταβανόπροκά της: «Ακούει ο 4ος; Καφέ χύσαμε»!!!

Την ίδια ώρα Παύλος Σταματόπουλος και Σίσσυ Χρηστίδου παρακολουθούσαν την εκπομπή από τον καναπέ του σπιτιού τους και αντάλλασσαν μηνύματα στο Twitter με τους πρώην συνεργάτες της...

Follow us


item