News-Piper

Πως ήταν οι σταρ στην αρχή της καριέρας τους;

Ναι κυρίες και κύριοι (και ειδικότερα Δούκισσα Νομικού), συμφωνούμε με αυτό που σκέφτεστε! Βλέπουμε σε αυτή την ιστορική φωτογραφία, τον...


Ναι κυρίες και κύριοι (και ειδικότερα Δούκισσα Νομικού), συμφωνούμε με αυτό που σκέφτεστε! Βλέπουμε σε αυτή την ιστορική φωτογραφία, τον Χρήστο Χολίδη το 2004, στα πρώτα του βήματα στο τραγούδι στην Θεσσαλονίκη...;;

Και όμως ναί! Ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η τηλεοπτική εκπομπή "Lifestyle" και ο δημιουργός της και παρουσιαστής Τάσος Λεοντιάδης, έκλεισαν 21 χρόνια στον τηλεοπτικό αέρα όχι μόνο της Θεσσαλονίκης αλλά και όλης της Ελλάδας. Έτσι στην τελευταία εκπομπή, ο Τάσος και η ομάδα του, δημιούργησαν ένα video - αφιέρωμα με τις καλύτερες στιγμές της εκπομπής.



Στα παρακάτω αποσπάσματα, θα δείτε ιστορικές στιγμές της lifestyle και μουσικής σκηνής της Ελλάδας, αφού ο Τάσος Λεοντιάδης έχει πάρει συνεντεύξεις από όλους τους μεγάλους star, στα πρώτα τους βήματα! Ενδεικτικά σας λέμε πως θα δείτε τον Αντώνη Ρέμο να κάνει ίσως μία από τις πρώτες του εμφανίσεις σε μαγαζί στην Θεσσαλονίκη στα τέλη της δεκαετίας του '90, τον Γιάννη Γαλάτη νεαρό στο νησί της Μυκόνου, τον Νίκο Βέρτη το 2003, τότε που είχε βγάλει το πρώτο του cd και τις εμφανίσεις του σε ιστορικό νυχτερινό μαγαζί της Θεσσαλονίκης.



Επίσης τον Νότη Χριστοδούλου, τον Νίνο και τον Γρηγόρη Πετράκο λίγο μετά το τέλος του πρώτου Fame Story το 2004, τον Χρήστο Χολίδη όταν έσκιζε με τις εμφανίσεις του στην Θεσσαλονίκη, τον Βασίλη Καρρά και την Καλομοίρα την περίοδο που είχε βγει νικήτρια από το Fame Story όπου ακόμα καταλάβαινε μισά ελληνικά και μισά αγγλικά!



Ευχόμαστε στον Τάσο Λεοντιάδη και σε όλη την ομάδα του, χρόνια πολλά και να είναι στον τηλεοπτικό αέρα για άλλα 21 χρόνια! Και περιμένουμε και άλλα ιστορικά video Τάσο!




πηγή:thesout

Follow us


item