News-Piper

Tο φόρεσαν οι επώνυμες στο Fashion’s Night Out;

Οι celebrities συναντούν τη μόδα και γίνεται το απόλυτο πάρτι! Οι λάτρεις της μόδας και όχι μόνο συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην ...

Οι celebrities συναντούν τη μόδα και γίνεται το απόλυτο πάρτι! Οι λάτρεις της μόδας και όχι μόνο συναντήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην ετήσια γιορτή μόδας Fashion’s Night Out, ενημερώθηκαν για τις νέες τάσεις και πόζαραν στον φωτογραφικό φακό της «Espresso». Από τα πρώτα λαμπερά πρόσωπα που έδωσαν το παρών στο event ήταν η Τατιάνα Στεφανίδου, η οποία εθεάθη με all time classic black εμφάνιση και άλλη μία φορά έκλεψε την παράσταση με το ιδιαίτερο στιλ της.



Στο fashion event και η Μαριέττα Χρουσαλά, ενώ την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά τη γέννηση της κορούλας της έκανε η Δέσποινα Καμπούρη. Η παρουσιάστρια, φορώντας κόκκινο φόρεμα και ψηλοτάκουνες γόβες, μαγνήτισε τα βλέμματα των παρευρισκομένων. Μαζί της, οι κολλητές της φίλες Ελλη Κοκκίνου με extreme look και η μακιγιέρ Ρούλα Σταματοπούλου.
Με εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα εμφανίστηκε και η Γωγώ Μαστροκώστα μαζί με τον κολλητό της και p.r. man Χάρη Σιανίδη, ενώ στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου πόζαρε με χάρη στον φακό και το μοντέλο Βάσω Κολιδά. Από τις πιο εντυπωσιακές της βραδιάς αναμφισβήτητα ήταν η Μαρία Βιγγοπούλου, η οποία εμφανίστηκε με καυτό τζιν σορτσάκι! Η Vogue Hellas, στο πλαίσιο της διεθνούς πρωτοβουλίας του Fashion’s Night Out, διοργάνωσε για 3η συνεχή χρονιά τη μεγάλη γιορτή της μόδας με σκοπό τη στήριξη της αγοράς.
 Από το Λονδίνο ώς το Παρίσι, από τη Νέα Υόρκη ώς την Ινδία, οι διεθνείς εκδόσεις της «Vogue» ενώνουν τις δυνάμεις τους με designers, οίκους μόδας, boutiques, department stores και celebrities, σε μια βραδιά αφιερωμένη στη μόδα! Τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν για την ενίσχυση των φιλανθρωπικών σκοπών του δήμου Αθηναίων.

Follow us


item