News-Piper

Η showbiz… εγκυμονεί!

Όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου στην ελληνική showbiz θα δεις και μια φουσκωμένη κοιλίτσα. Κατερίνα Καραβάτου, Κάτια Ζυγούλη, Πέγκ...


Όπου και να γυρίσεις το κεφάλι σου στην ελληνική showbiz θα δεις και μια φουσκωμένη κοιλίτσα. Κατερίνα Καραβάτου, Κάτια Ζυγούλη, Πέγκυ Ζήνα, Ράνια Θρασκιά είναι οι υποψήφιες μανούλες που περιμένουν σε λίγο καιρό να τους χτυπήσει την… πόρτα ο πελαργός.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Την περασμένη τηλεοπτική σεζόν βλέπαμε τη κοιλίτσα της Κατερίνας Καραβάτου να φουσκώνει μέρα με τη μέρα και τώρα πλησιάζει η μεγάλη στιγμή.

Η παρουσιάστρια μπήκε ήδη στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης και από μέρα σε μέρα περιμένει να έρθει στον κόσμο η κορούλα της. Η Κατερίνα προετοιμάζεται να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, αλλά φίλος του ζευγαριού είπε στο περιοδικό Ok!  ότι η μικρούλα είναι λίγο… ατίθαση, αφού ακόμα είναι με το κεφάλι προς τα πάνω, με αποτέλεσμα να είναι μεγάλη η πιθανότητα της καισαρικής.
Φυσικά στο πλευρό της βρίσκεται πάντα ο Κρατερός Κατσούλης που ανυπομονεί να αντικρύσει την κορούλα του.

Στο ίδιο κλίμα και η Κάτια Ζυγούλη που ο πελαργός της χτύπησε την πόρτα για δεύτερη φορά. Ο φωτογραφικός φακός τη συνέλαβε με φουσκωμένη κοιλίτσα να απολαμβάνει τα μπανάκια της με την κορούλα της σε παραλία στο Ζούμπερι  και παρά το γεγονός ότι διανύει τον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της δεν σταμάτησε τα παιχνίδια στο νερό με τη μικρή Αναστασία.

Μαζί τους φυσικά και ο Sakis, με βερμουδίτσα και t– shirt που πρόσεχε τις γυναίκες της ζωής τους σαν τα μάτια του.

Follow us


item