News-Piper

O Φώτης Σεργουλόπουλος έγινε επιχειρηματίας!

Τις επαγγελματικές του δραστηριότητες σε ένα χώρο που καμία σχέση δεν έχει με την τηλεόραση, επέκτεινε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. ...


Τις επαγγελματικές του δραστηριότητες σε ένα χώρο που καμία σχέση δεν έχει με την τηλεόραση, επέκτεινε ο Φώτης Σεργουλόπουλος.

Ο παρουσιαστής, είναι πλέον ιδιοκτήτης του «Maquillazoo». Τι εστί «Maquillazoo»; πρόκειται για τοπρώτο αποκλειστικό stylish make up salon, που έχει την έδρα του στο Σύνταγμα.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος άλλωστε το είχε δηλώσει εδώ και καιρό σε φίλους και γνωστούς ότι ήθελε να ανοίξει τα φτερά του και σε κάτι διαφορετικό, μιας και ο χώρος της τηλεόρασης είναι απρόβλεπτος.

Το make up salon φέρνει λίγο από αέρα Παρισιού μιας και ο παρουσιαστής το έχει διακοσμήσει σύμφωνα με το προσωπικό του γούστο, που είναι εμφανώς επηρεασμένο από τις δεκαετίες του 1960, του 1970 και του 1980.

Και επειδή η οικονομική κρίση στη χώρα καλά κρατεί, ο Φώτης Σεργουλόπουλος σκοπεύει να κάνει το μαγαζί προσιτό για όλα τα βαλάντια, αναδιαμορφώνοντας τον κατάλογο με πιο οικονομικά πακέτα μακιγιάζ.

Πηγή: Ηello

Follow us


item