News-Piper

«Πράσινο φως» ΚΑΙ για το Κους Κους-συνεχίζει η Καραβάτου

Μετά την είδηση ότι η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει τελικά με το Μες στην Καλή Χαρά, , δόθηκε τέλος και στην αγωνία της ετοιμόγεννης Κατ...


Μετά την είδηση ότι η Ναταλία Γερμανού συνεχίζει τελικά με το Μες στην Καλή Χαρά, , δόθηκε τέλος και στην αγωνία της ετοιμόγεννης Κατερίνας Καραβάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, λοιπόν, το Κους - Κους ήταν η δεύτερη εκπομπή που πήρε το «πράσινο φως» και συνεχίζει κανονικά την επόμενη σεζόν. Η οικοδέσποινα θα μείνει για λίγο καιρό στο σπίτι με το μωρό της και θα επιστρέψει στα πλατό, κατόπιν συνεννόησης με το κανάλι. Μέχρι τότε, την εκπομπή θα παρουσιάζει η ομάδα του Κους Κους, αφού στην θέση της δεν θα υπάρχει συγκεκριμένη παρουσιάστρια.

Αντίθετα, τα νέα φαίνεται ότι δεν είναι καλά για την Ελενα Παπαβασιλείου και το Πάνω στην Ωρα, το οποίο, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα συνεχίσει. Το κανάλι αποφάσισε να βάλει στην θέση του κάποια επανάληψη. Ως κυριότερη αιτία εμφανίζονται τα χαμηλά διαφημιστικά έσοδα αλλά και οι περικοπές στα εξωτερικά γυρίσματα.


Βέβαια, ο Alpha δεν έκλεισε οριστικά την πόρτα στην Ελενα Παπαβασιλείου, καθώς της είπαν πως αναζητείται concept και τίποτε δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα. 

(Πηγή: Espresso)   

Follow us


item