News-Piper

Μαρία Μπακοδήμου : Η αλήθεια για τον «νέο της σύντροφο»

Πριν από μερικές μέρες, η Μαρία Μπακοδήμου διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa People’s Stage». Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη συ...


Πριν από μερικές μέρες, η Μαρία Μπακοδήμου διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο «Thalassa People’s Stage». Δημοσιεύοντας φωτογραφίες από τη συγκεκριμένη βραδιά, εβδομαδιαίο περιοδικό ανέφερε σήμερα πως δίπλα της η παρουσιάστρια είχε τον νέο της σύντροφο, στην πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι.



Η ίδια η Μαρία Μπακοδήμου αναφέρθηκε το απόγευμα της Τετάρτης, μέσα από τη σελίδα της στο twitter, στο εν λόγω δημοσίευμα, διαψεύδοντας πως ο άντρας των φωτογραφιών είναι σύντροφός της, και εφιστώντας -με χιούμορ πάντα- την προσοχή στο εν λόγω περιοδικό: «Μα βρε παιδιά…  βρε παιδιά …» έγραψε, αναρτώντας τη φωτογραφία του δημοσιεύματος και το σχόλιο του περιοδικού περί νέας σχέσης.


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Yupi, ο άνδρας που παρουσιάζεται ως ο νέος της αγαπημένος είναι ο επιχειρηματίας Βασίλης Κέρτσικοφ. Η αλήθεια μάλιστα είναι πως οι δυο τους δεν είναι καν στενοί φίλοι, αλλά βρέθηκαν να διασκεδάζουν μαζί χάρη σε κοινούς γνωστούς (σ.σ.: η Μαρία διασκέδαζε στο Thalassa με μεγάλη παρέα, ανάμεσά τους ο εκδότης Κωνσταντίνος Γέρου, φίλος του ).

Follow us


item