News-Piper

Γ.Λιάγκας:«Μικρότερη σεζόν, λιγότερα χρήματα»!

Λίγο… ανήσυχος με την κρίση στα ΜΜΕ εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσω της εκπομπής του έκανε τα παραπονάκια του για...


Λίγο… ανήσυχος με την κρίση στα ΜΜΕ εμφανίστηκε ο Γιώργος Λιάγκας, ο οποίος μέσω της εκπομπής του έκανε τα παραπονάκια του για την μειωμένη σεζόν και τους μειωμένους μισθούς.

«Θα γίνουν τρομακτικές αλλαγές στα κανάλια», είπε ο δημοσιογράφος, ενώ σε ερώτηση ακροάτριας για το πότε θα ξεκινήσει το πρωινό απάντησε: «Μέσα Οκτωβρίου… Μικρότερη σεζόν, λιγότερα χρήματα».

Εκείνη την ώρα επενέβη η συνάδελφος του Ε. Τρυφίδου λέγοντας του -εμμέσως-«μιλάνε όλοι μιλάς και εσύ».


«Δεν το λέω για μένα, γενικά εννοώ ότι δεν θα δοθούν πολλά χρήματα φέτος για εκπομπές»,είπε. Ωστόσο δεν διευκρίνισε αν έχει πέσει και ο ίδιος θύμα των περικοπών ή το λέει γενικά...

Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε και στα σενάρια που θέλουν από τη νέα σεζόν την Aργυρώ Μπαρμπαρίγου να είναι στο "Πρωινό mou": «θα το ήθελα πάρα πολύ και μακάρι, αλλά η τελική απόφαση ανήκει στο Mega».

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι βασικός μάγειρας θα παραμείνει ο Άκης Πετρετζίκης, και μαρτύρησε πως με την έτερη μαγείρισσα- Αργυρώ Μπαρμπαρίγου- όχι μόνο έχουν πολύ καλές και φιλικές σχέσεις, αλλά πέρασαν μαζί και ένα μέρος των διακοπών τους!

star

Follow us


item