News-Piper

Χατζηγιάννης – Μακρυπούλια: Ρομαντική απόδραση στην Κύπρο!

Ούτε μέρα δεν χώρισαν αυτό το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Πάντα και παντού μαζί, οι δύο ερωτευμένοι πέρασαν σί...

Ούτε μέρα δεν χώρισαν αυτό το καλοκαίρι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης και η Ζέτα Μακρυπούλια. Πάντα και παντού μαζί, οι δύο ερωτευμένοι πέρασαν σίγουρα τις πιο όμορφες στιγμές της ζωής τους. Η ηθοποιός ακολούθησε τον αγαπημένο της σ΄όλες τις συναυλίες του ανά την Ελλάδα ενώ οι δυο τους έβρισκαν ευκαιρία για μικρές αποδράσεις στο εξοχικό του Μιχάλη Χατζηγιάννη στην Πάρο.


Ο φωτογραφικός φακός των περιοδικών ΟΚ! και HELLO! εντόπισε το ζευγάρι στο αεροδρόμιο Ελ.Βενιζέλος λίγο πριν την αναχώρηση τους για την Κύπρο όπου ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έδωσε συναυλία συμμετέχοντας σε Ραδιομαραθώνιο για τα παιδιά.


Φορώντας και οι δύο σκισμένα τζιν παντελόνια και λευκά μπλουζάκια έδειχναν να μην ενδιαφέρονται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Σύμφωνα με το περιοδικό ΟΚ! κατά την παραμονή του στη Μεγαλόνησο, το ερωτευμένο ζευγάρι, έμεινε στο πατρικό σπίτι του Μιχάλη Χατζηγιάννη στη Λευκωσία, μαζί με τους γονείς του, και την αδελφή του Μελίνα.
Όποτε επισκέπτονται την Κύπρο, συνήθως αποφεύγουν τις δημόσιες και κοσμικές εμφανίσεις και προτιμούν να απολαμβάνουν τα βράδια τους σε σπίτια φίλων.





real

Follow us


item