News-Piper

Ελεονώρα Μελέτη: «Μπράβο στη Χριστίνα Λαμπίρη»

Για τα καινούρια τηλεοπτικά πρόσωπα που θα εργάζονται στα πλατό του Star, αλλά και για τις αλλαγές που θα γίνουν τη φετινή σεζόν στο σ...


Ελεονώρα Μελέτη new 3
Για τα καινούρια τηλεοπτικά πρόσωπα που θα εργάζονται στα πλατό του Star, αλλά και για τις αλλαγές που θα γίνουν τη φετινή σεζόν στο συγκεκριμένο κανάλι, μίλησε μέσω της ραδιοφωνικής της εκπομπής στον Δρόμο fm, η Ελεονώρα Μελέτη, το πρωί της Δευτέρας.

Έπειτα από απαίτηση των ακροατών που θέλησαν να μάθουν λεπτομέρειες για τις τηλεοπτικές εξελίξεις, η 32χρονη παρουσιάστρια άρχισε να απαντάει στις ερωτήσεις τους. Αρχικά, αναφέρθηκε στην δική της εκπομπή, την «Πρωινή Μελέτη», η οποία θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα: «Δεν μπορώ να σας πω πολλά, θα τα μάθετε όλα την επόμενη εβδομάδα. Η “Πρωινή Μελέτη” επιστρέφει ανανεωμένη, χωρίς όμως να έχει αλλάξει τα πρόσωπα του πάνελ, γιατί η ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει. Ούτως ή άλλως είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και στα καμαρίνια περνάμε καταπληκτικά- αυτό που λένε όλοι- αλλά σε μας ισχύει», είπε γελώντας και πρόσθεσε πως χαίρεται που όλοι την ρωτούν διάφορα, γιατί έτσι νιώθει πως είναι αξιόπιστη πηγή πληροφοριών.


Αμέσως μετά, ξεκίνησε να μιλάει για την Νικολέττα Ράλλη, που φέτος θα παρουσιάζει τη μεσημεριανή εκπομπή του καναλιού, στη θέση της Χριστίνας Λαμπίρη, χωρίς όμως να πει πότε θα κάνει πρεμιέρα η εκπομπή της, αφού δεν έχει αποφασιστεί η ημερομηνία ακόμα: «Με τη Νικολέττα δεν έχουμε “τρακάρει” προς το παρόν στους διαδρόμους, αλλά την ξέρω από το παρελθόν. Είναι ένα πολύ χαρούμενο πλάσμα, έχει θετική ενέργεια, είναι ένα πολύ όμορφο κορίτσι και πιστεύω πως έχει όλα τα προσόντα για να τραβήξει το κουπί της μεσημεριανής ζώνης», δήλωσε.

Έπειτα, μιλώντας για τη Χριστίνα Λαμπίρη και τις φήμες που κυκλοφορούν και τη θέλουν να συμμετέχει στο “Dancing On Ice” τη σεζόν αυτή, είπε: «(...) Νομίζω ότι δεν το δέχτηκε, αν και το σκεφτόταν. Θέλω να της πω μπράβο, γιατί μου αρέσει που είναι τολμηρή. Αλλά και να ήθελε να πάει, δεν νομίζω ότι οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις θα της το επιτρέψουν, γιατί δυο σαββατοκύριακα το μήνα θα πρέπει να δίνει το “παρών” στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Δεν θα μπορεί να τελειώνει το δελτίο ειδήσεων στις 9 και 9.05 να είναι στο πλατό του Dancing και να κάνει πιρουέτες στον πάγο».

Τέλος, μίλησε και για τη δική της παρουσία στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, τα σαββατοκύριακα: «Η αλήθεια είναι ότι κι εμένα μου έλειψε. Επιστρέφω κι εγώ από 25 Σεπτέμβρη, αν δεν κάνω λάθος και δεν αλλάξει κάτι», είπε και πρόσθεσε γελώντας:«Πωπώ! Θα βγω με κόκκινο μαλλί σε μπλε φόντο! Θα είναι ωραίο; Μήπως να αλλάξουμε το φόντο; Γιατί το μαλλί δεν θα το αλλάξουμε ποτέ!».

Πηγή:yupi

Follow us


item