News-Piper

Τατιάνα Στεφανίδου: Ποιες διάσημες ενδέχεται να την πλαισιώνουν φέτος;

Όπως δημοσιεύθηκε προ ημερών από το Yupi, η Τατιάνα Στεφανίδου αναμένεται να παρουσιάσει στην εκπομπή της μια ολοκαίνουρια ενότητα. ...


Τατιάνα Στεφανίδου new 1
Όπως δημοσιεύθηκε προ ημερών από το Yupi, η Τατιάνα Στεφανίδου αναμένεται να παρουσιάσει στην εκπομπή της μια ολοκαίνουρια ενότητα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso, η ενότητα αυτή θα αφορά γνωστά πρόσωπα που με τις πράξεις τους ξεχώρισαν κι αποτέλεσαν παράδειγμα προς μίμηση για άλλους ανθρώπους. Μάλιστα, η εν λόγω ενότητα θα συνοδεύεται από πάνελ. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, τα ονόματα που είναι μέχρι στιγμής επικρατέστερα για μια θέση σε αυτό, είναι της Μαρίας Σταματέρη, της Sunny Μπαλτζή και της Μπέτυς Μαγγίρα.


Σημειώνεται πως από τη φετινή σεζόν, στο βωμό των περικοπών των εξόδων,  Μαρία Σταματέρη αντί της εκπομπής «Επτά», θα παρουσιάζει μία μικρή ενότητα στο Δελτίο Ειδήσεων του Σαββατοκύριακου, ενώ η Μπέτυ Μαγγίρα σε πρόσφατες δηλώσεις της είχε διαψεύσει τις φήμες που την ήθελαν να είναι μία από τις συμμετέχουσες στο «Dancing on Ice» κι είχε αποκαλύψει πως περιμένει απάντηση σε μία πρόταση που είχε καταθέσει η ίδια σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Follow us


item