News-Piper

Νονός ο Απόστολος Γκλέτσος

Πέρασαν αρκετά χρόνια από την εποχή που ο  Απόστολος Γκλέτσος , πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά  "Ψίθυροι Καρδιάς" , φαίν...

Πέρασαν αρκετά χρόνια από την εποχή που ο Απόστολος Γκλέτσος, πρωταγωνιστούσε στην επιτυχημένη σειρά "Ψίθυροι Καρδιάς", φαίνεται όμως ότι δεν ξεχνά τις παλιές του φιλίες.

Ο νυν δήμαρχος Στυλίδας κράτησε την υπόσχεση που είχε δώσει σε ένα ζευγάρι, που γνώρισε στη διάρκεια των γυρισμάτων και βάπτισε χριστιανή ορθόδοξη την κόρη τους. Και το όνομα αυτής: Μαρία Παρασκευή.

Η βάπτιση της 14χρονης τσιγγανοπούλας έγινε στη εκκλησία του Αγίου Δημητρίου στα Άνω Λιόσια. Η νεοφώτιστη μπήκε μόνη της στην κολυμπήθρα, υπό τις οδηγίες του νονού της και δεν σταμάτησε στιγμή να χαμογελά. 

Το μυστήριο τελέστηκε σε στενό οικογενειακό κύκλο, ενώ νονός και βαφτιστήρα δεν έκρυβαν την ευτυχία τους. Αμέσως μετά, οι γονείς της κοπέλας, συγκινημένοι φόρεσαν στο χέρι του κουμπάρου τους μία χρυσή αλυσσίδα. 

Μετά την τελετή ακολούθησε γλέντι και ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, όπως μόνο εκείνος ξέρει. Φίλοι και συγγενείς έδωσαν ευχές στη νεοφώτιστη, αλλά και στο νονό της.

Follow us


item