News-Piper

Οι ευχές των τραγουδιστών για τον Γιάννη Πάριο

Ο  Γιάννης Πάριος   είναι καλύτερα στην υγεία του σήμερα και νοσηλεύεται ακόμα στη σουίτα του πέμπτου ορόφου γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρί...

Ο Γιάννης Πάριος είναι καλύτερα στην υγεία του σήμερα και νοσηλεύεται ακόμα στη σουίτα του πέμπτου ορόφου γνωστού ιδιωτικού θεραπευτηρίου. 

Ο τραγουδιστής, είχε μεταφερθεί το  μεσημέρι του Σαββάτου με ελικόπτερο από την Πάρο στην Αθήνα, λόγο έντονης αδιαθεσίας με δυσφορία, πρόβλημα στην αναπνοή και πόνους στο στήθος. 

Ο γιος του Χάρης Βαρθακούρης βρισκόταν εκτός Αθηνών και δεν μπόρεσε να βρεθεί στο πλευρό του πατέρα του."Είναι μια χαρά ο πατέρας μου... Μία απλή βρογχίτιδα από τη συνεχόμενη έκθεση στα air-condition (ε, και το τσιγάρο δεν βοηθάει... πάντως εχθές μου είπε οτι το κόβει οριστικά) και με την ευκαιρία έκατσε να κάνει κι ένα τσεκ-απ επειδή σε ένα μήνα φεύγουμε για Καναδά - Αμερική και Αυστραλία για συναυλίες και θέλει να είναι περδίκαρος... και θα είναι! Νά'στε όλοι καλά...", έγραψε ο ίδιος στο fan club του πατέρα του facebook, θέλοντας να τους καθησυχάσει!
Ο Γιάννης Πάριος τώρα νοσηλεύεται ευτυχώς χωρίς κίνδυνο, θα υποβληθεί σε μια σειρά εξετάσεων και μέσα στην εβδομάδα θα πάρει εξιτήριο.

Πολλοί είναι οι τραγουδιστές που έστειλαν τις ευχές τους στον καλλιτέχνη για σύντομη ανάρρωση...

Follow us


item