News-Piper

Τι τατουάζ «χτύπησε» για την κόρη της η Άννα Βίσση;

Με την κόρη της Σοφία ταξίδεψε στην Κύπρο η Άννα Βίσση και, κατά την άφιξή της, αποκάλυψε το τατουάζ που «χτύπησε» για εκείνη!...


Με την κόρη της Σοφία ταξίδεψε στην Κύπρο η Άννα Βίσση και, κατά την άφιξή της, αποκάλυψε το τατουάζ που «χτύπησε» για εκείνη!

Η τραγουδίστρια έφτασε το απόγευμα της Κυριακής στο αεροδρόμιο της Λάρνακας, όπου έγινε δεκτή από θαυμαστές της, που είχαν μάθει για το ταξίδι μέσω του Twitter της. «Χρυσοπράσινο φύλλο ριγμένο στο πέλαγο… Εκεί πάω σήμερα μαζί με τη Σοφία μου… Και το βράδυ όπερα κάτω από το παφίτικο φεγγάρι... Αυτά είναι!», ήταν το tweet της.

Ντυμένες απλά, μαμά και κόρη στάθηκαν να συνομιλήσουν με τους fans, ενώ η Άννα τους έδειξε το νέο της απόκτημα: ένα τατουάζ σε σχήμα βραχιολιού, στον αριστερό της καρπό, που το έκανε για την Σοφία!


Μάλιστα, όταν μία θαυμάστρια είπε στην τραγουδίστρια ότι είναι το ναρκωτικό της, εκείνη χαμογέλασε, έδειξε την κόρη της και είπε: «το δικό μου ναρκωτικό είναι αυτό»!

Κατά την παραμονή τους στην Μεγαλόνησο, Άννα και Σοφία παρακολούθησαν όπερα του Εθνικού Θεάτρου Πράγας στα πλαίσια του 13ου «Pafos Aphrodite Festival», που διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Μεσαιωνικό Κάστρο της Πάφου.

star

Follow us


item