News-Piper

Γιώργος Λιάγκας: Σε ποιον λέει ότι μοιάζει ο γιος του;

Μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεάννα Τρυφίδου επέστρεψαν στο στούντιο του Real fm για τη ραδιοφω...


Γιώργος Λιάγκας 1 new
Μετά τις καλοκαιρινές τους διακοπές, ο Γιώργος Λιάγκας και η Ελεάννα Τρυφίδου επέστρεψαν στο στούντιο του Real fm για τη ραδιοφωνική τους εκπομπή.

Απαντώντας σε μηνύματα τηλεθεατών για τον τεσσάρων μηνών γιο του, ο Γιώργος Λιάγκας είπε, μεταξύ άλλων: «Καταρχήν το παιδί είναι ίδιο η Φαίη! Όταν γεννήθηκε της έμοιαζε, μετά από κανέναν μήνα νόμιζα ότι έμοιαζε σε εμένα και τώρα είναι ίδιος η Φαίη! Είναι αυτό που λένε ότι τα αγόρια μοιάζουν στη μάνα τους και τα κορίτσια μοιάζουν στον πατέρα τους -δεν ξέρω αν θα κάνω ποτέ κορίτσι και θα βγει σαν εμένα- αλλά ο γιος είναι ίδιος η μητέρα του!».


Παράλληλα, εξήγησε ότι ο μικρός είναι πολύ γκρινιάρης: «Νυστάζει, κλαίει. Πεινάει, κλαίει. Χέστηκε, κλαίει. Δεν χέζει, πάλι κλαίει!» είπε χιουμοριστικά, ενώ μίλησε και για τις πρώτες διακοπές του μικρού Γιαννάκη: «Πέρασε της μάνας του και δεν του κάναμε μπάνιο τελικά. Προκειμένου να έχω γκρίνια -“θα κρυώσει” και τέτοια- έμεινε αμπανιάριστος».

yupi

Follow us


item