News-Piper

Τι απαντάει η Μενεγάκη στον Alpha;

Σ ύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του  Control   Tv ,    τα πιθανά σενάρια να αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη την μεσημεριανή ζώνη αυξάνο...

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του Control Tv,  τα πιθανά σενάρια να αναλάβει η Ελένη Μενεγάκη την μεσημεριανή ζώνη αυξάνονται και πληθαίνουν. Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Λίγες μέρες πριν, η ωραία Ελένη επισκέφτηκε τους υπευθύνους του καναλιού της Κάντζας για να μιλήσουν σχετικά με τα πλάνα της εκπομπής για τη νέα σεζόν. Φαίνεται όμως, πως οι συζητήσεις τους δεν ευχαρίστησαν και πάρα πολύ την Ελένη Μενεγάκη. Ο λόγος; Η συζήτηση που έγινε προκειμένου να αναλάβει η παρουσιάστρια την μεσημεριανή ζώνη.
Το τέλος του φετινού καλοκαιριού έφερε μεγάλες ανακατατάξεις στο κανάλι της Κάντζας, καθώςοι περισσότερες εκπομπές δεν πήραν το πράσινο φως για να συνεχίσουν. Το Κούς-Κούς ήταν ανάμεσα σ’ αυτές τις εκπομπές. Τι και αν η σύντομα μαμά Κατερίνα Καραβάτου έχει να ασχολείται με μωρουδιακά, οι Γερμανοί φαίνεται πως ασχολούνται με τη γέμιση του «άδειου» τηλεοπτικού χρόνου.
Προτιμούν να προβάλλουν σειρές μεταγλωττισμένες ή και επαναλήψεις επιτυχημένων ελληνικών σειρών.  

Follow us


item