News-Piper

Ψεύτικο στήθος σε 4χρονο κοριτσάκι

Εβαλαν ψεύτικο στήθος και ενισχυμένα οπίσθια σε 4χρονο κοριτσάκι σε αμερικανικά καλλιστεία. Η είδηση προκαλεί πλέον θλίψη και οργή...


Εβαλαν ψεύτικο στήθος και ενισχυμένα οπίσθια σε 4χρονο κοριτσάκι σε αμερικανικά καλλιστεία. Η είδηση προκαλεί πλέον θλίψη και οργή.  

Είναι – αν όχι το πιο ενδεικτικό – ένα από τα ενδεικτικότερα παραδείγματα της κατάντιας του σύγχρονου κοινωνικού συστήματος: Που θέλει τους ανθρώπους κάθε ηλικίας να κάνουν τα πάντα για να ξεχωρίσουν. Τα πάντα για να κερδίσουν χρήματα. Τα πάντα για την ανέλιξη και μάλιστα με οποιοδήποτε τίμημα και κόστος.

Αυτό βέβαια το τελευταίο – το τίμημα και το κόστος – λίγο φαίνεται να απασχολεί τους γονείς των όχι απλά ανήλικων, αλλά τετράχρονων κοριτσιών, τα οποία συμμετέχουν σε καλλιστεία για μικρά παιδιά, με την συγκατάθεση και το «σπρώξιμο» της ίδιας της μαμάς. Το ριάλιτι με τίτλο Toddlers and Tiaras δεν είναι ένα οποιοδήποτε τηλεοπτικό προϊόν. Είναι ένα πρόγραμμα που στήθηκε πριν από δύο χρόνια με στόχο να κάνει τα πάντα για την τηλεθέαση. Και όταν λέμε τα πάντα, κυριολεκτούμε.

Τελευταία εξέλιξη ήταν ένα μικρό κοριτσάκι, το οποίο συμμετέχει στο πρόγραμμα, με στόχο να υποδυθεί την διάσημη τραγουδίστρια και ηθοποιό Dolly Parton. Του έβαλαν δύο μικροσκοπικά μαξιλαράκια, τα οποία λειτουργούσαν σαν ψεύτικο στήθος. Του τοποθέτησαν ζευγάρι μαξιλαριών στα οπίσθιά του, με στόχο την ανόρθωση των γλουτών του. Και το μετέτρεψαν σε μια κινητή wanna be super star, που θα έχει όλα τα φόντα να εμφανισθεί και κυρίως να διατηρηθεί στον ανελέητο κόσμο του σύγχρονου lifestyle.

Δίπλα του η μαμά του. Η οποία είχε συμμετάσχει τα καλλιστεία, είχε επίσης υποδυθεί την Dolly Parton και μάλιστα έδινε τις κατάλληλες οδηγίες στην κόρη της για το πώς θα χειρισθεί το θέμα. Το παιδάκι που σε αυτήν την ηλικία έπρεπε να παίζει με τις κούκλες του και να φτιάχνει παιδικά παζλ, ασχολείται με μαλλιά, μακιγιάζ και ψεύτικα εμφυτεύματα. Μπράβο. Θα πρέπει να είναι εξαιρετικά περήφανη για το δημιούργημά της. Αλλωστε, σε αυτές τις περιπτώσεις, τα κέρδη για τον μπαμπά και την μαμά αποτελούν ποσόν διόλου ευκαταφρόνητο…   



star

Follow us


item