News-Piper

ΑΝΤ1:Ερχονται κακές πεθερές, φάρσες και δοκιμασίες στο απόλυτο σκοτάδι

Ενα πρόγραμμα για... νεανικά γούστα σχεδιάζουν να στήσουν και φέτος οι άνθρωποι του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου φέτος στοχεύει όσο ποτ...


Ενα πρόγραμμα για... νεανικά γούστα σχεδιάζουν να στήσουν και φέτος οι άνθρωποι του ΑΝΤ1. Το κανάλι του Αμαρουσίου φέτος στοχεύει όσο ποτέ στα νεανικά κοινά και θα προσπαθήσει να κερδίσει με κάθε τρόπο αυτή την τηλεοπτική μάχη.
Στο πρόγραμμα αυτή τη χρονιά συμπεριλαμβάνονται αρκετά νεανικά πρότζεκτ: "Meet the parents", "Fabulous", "Total Black Out", σε συνδυασμό τόσο με το "Πλάκα κάνεις", όσο και με το "Wipe Out", που είναι καθαρόαιμες νεανικές τηλεοπτικές προτάσεις, ενώ στη βραδινή ζώνη θα υπάρχει και το "Ολα 12", αλλά και το "Ράδιο Αρβύλα".
Εναν μήνα πριν ανοίξει η αυλαία τού... fresh προγράμματος του καναλιού, σας δίνουμε μια μικρή γεύση από τα νέα "πιάτα" που ετοιμάζονται για... σερβίρισμα από τον Νοέμβριο και μετά.

"Meet the parents": Τι συμβαίνει όταν έρχεται η στιγμή να γνωρίσει ένας υποψήφιος γαμπρός την οικογένεια της αγαπημένης του; Μετά την πολυπόθητη θετική απάντηση της κοπέλας του στην πρόταση γάμου, ο επίδοξος γαμπρός καλείται να περάσει λίγες ώρες με τα πεθερικά του, να βιώσει τις πιο απίστευτες καταστάσεις, να αντεπεξέλθει σε όλες τις απαιτήσεις τους και να κερδίσει τη συμπάθειά τους αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Θα καταφέρει να τα βάλει με την πολυλογού μαμά, τον καχύποπτο μπαμπά, τη νευρωτική αδερφή, την παλαιών αρχών γιαγιά και τις παράξενες συνήθειες που έχει το σόι ή θα φύγει τρέχοντας;
"Fabulous": Το ολοκαίνουργιο και πρωτότυπο αυτό παιχνίδι είναι βραβευμένο με ΕΜΜΥ καλύτερου real life προγράμματος και είναι επίσης σίγουρα ένα από τα πιο πολυσυζητημένα προγράμματα παγκοσμίως. Η επιτυχία του ξεκίνησε από τις ΗΠΑ, όπου αναδείχθηκε το πρώτο σε τηλεθέαση πρόγραμμα του καναλιού Bravo με σταθερή παρουσία στο αμερικανικό Top 10. Επειτα από 5 συνεχείς σεζόν επιτυχίας, ξεκίνησε τη διεθνή του καριέρα με εξίσου εντυπωσιακές επιδόσεις. Οι καλύτεροι σύμβουλοι στο είδος τους έρχονται φέτος στις οθόνες μας και κάνουν... άνω κάτω τη ζωή των υποψηφίων τού "Fabulοus". Θα αλλάξουν τον τρόπο που ντύνονται και συμπεριφέρονται, θα αλλάξουν τη διακόσμηση του σπιτιού τους και όλο το στυλ τους.
"Total Black Out": Ενα παιχνίδι που θα μας φέρει αντιμέτωπους με το... απόλυτο σκοτάδι. Αφού καθήλωσε τους τηλεθεατές στη Δανία, στο Βέλγιο, στη Νορβηγία και την Ολλανδία σημειώνοντας πολύ υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, έρχεται και στην Ελλάδα, με παρουσιαστή τον Σάββα Πούμπουρα. Εξι τολμηροί συμμετέχοντες καλούνται να τα βγάλουν πέρα με απρόβλεπτες δοκιμασίες σε έναν χώρο όπου δεν βλέπουν... ούτε τη μύτη τους. Η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο και οι αισθήσεις φτάνουν στο αποκορύφωμα, προκειμένου οι παίκτες να μπορέσουν να κινηθούν στον χώρο, να ξεπεράσουν τον φόβο τους και να φτάσουν στο έπαθλο που θα κερδίσουν... αν καταφέρουν να το εντοπίσουν.

'Eθνος

Follow us


item