News-Piper

"Εξι εκατομμύρια" εκρήξεις από τη Στικούδη

H εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη δεν στέκεται στιγμή. Μετά το οριστικό φινάλε του «Mega star», «οργώνει» την Ελλάδα πραγματοποιώντας σειρά εμφ...

H εκρηκτική Κατερίνα Στικούδη δεν στέκεται στιγμή. Μετά το οριστικό φινάλε του «Mega star», «οργώνει» την Ελλάδα πραγματοποιώντας σειρά εμφανίσεων για την προώθηση του νέου τραγουδιού της, «6 εκατομμύρια».
 Η «Espresso» εντόπισε την sexy Κατερίνα στο καράβι για Κεφαλλονιά και μερικές ώρες αργότερα στην live εμφάνισή της σε beach club στην παραλία του Αγίου Θωμά. Το «Mega star» έριξε αυλαία, η συμμετοχή της στο «Just the 2 of us» τελείωσε και η Κατερίνα Στικούδη αποφάσισε να ρίξει το βάρος της αυτό το καλοκαίρι στο τραγούδι.
Οχι πως δεν την ενδιαφέρει η τηλεόραση, αλλά τη δεδομένη στιγμή προτεραιότητά της είναι η επαφή με τον κόσμο και η ενασχόλησή της με τη μουσική. Προ ημερών μάλιστα ταξίδεψε μέχρι την Κεφαλλονιά προκειμένου να πραγματοποιήσει μια live εμφάνιση, αλλά παράλληλα και να κάνει ολιγοήμερες διακοπές στο νησί του Ιονίου. Ο νέος της δίσκος με electro dance μουσική είναι σχεδόν έτοιμος να κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβρη από τη Universal Music και φυσικά με τους γρήγορους ρυθμούς του αναμένεται να κερδίσει τους fans της. Η Κατερίνα Στικούδη ήταν ευδιάθετη και χαμογελαστή στο ταξίδι της για την Κεφαλλονιά. Στο πλοίο, αγκαλιά με το σκυλάκι της, δεν χαλούσε το χατίρι των μικρών και μεγάλων φίλων της και φωτογραφιζόταν μαζί τους. Οσο για το live στην παραλία του Αγίου Θωμά, ξεσήκωσε τους πάντες όχι μόνο με τα φωνητικά της προσόντα, αλλά και με την κίνησή της, καθώς λικνίστηκε στους ρυθμούς των τραγουδιών που ερμήνευσε. Μετά το «Εμμονή» και το «Αγγιξέ με» που έχει τραγουδήσει η Κατερίνα και το dance single «6 εκατομμύρια», έχει μπει στις καρδιές των fans της και έχει καταφέρει να ακούγεται ως ένα από τα hits του καλοκαιριού!





Follow us


item