News-Piper

Ράνια Θρασκιά: Είναι 5 μηνών έγκυος!

Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η 37χρονη παρουσιάστρια, έχοντας καταφέρει μέχρι σήμερα να το κρατήσει μυστικό: «Αν και δε...


Τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της διανύει η 37χρονη παρουσιάστρια, έχοντας καταφέρει μέχρι σήμερα να το κρατήσει μυστικό: «Αν και δεν κρύφτηκε ποτέ, κανείς δεν είχε καταλάβει ότι περιμένει το δεύτερό της παιδί» λέει άτομο από το περιβάλλον της.

«Ειδικά τους τρεις πρώτους μήνες είχε χάσει πέντε κιλά επειδή υπέφερε από έντονες ναυτίες, με αποτέλεσμα όλοι να της λένε με θαυμασμό πως αδυνάτισε!».

Η Ράνια Θρασκιά πέρασε τις καλοκαιρινές της διακοπές στο εξοχικό της σπίτι στη Χαλκιδική μαζί με τον σύζυγό της Αντρέα Φωτόπουλο και τον γιο τους Διονύση, που έκλεισε τα δύο του χρόνια στις 27 Ιουλίου. Η οικογένεια επέστρεψε στην Αθήνα την Τρίτη 23 Αυγούστου καθώς εκείνη «αν και έγκυος, ετοιμάζει εκπλήξεις. Προς το παρόν δεν θέλει να πει τίποτα παραπάνω» συμπληρώνει η ίδια πηγή. «Η αλήθεια είναι ότι το δεύτερο μωρό έρχεται απρογραμμάτιστα, καθώς δεν βιάζονταν να γίνουν ξανά γονείς. Η είδηση, όμως, της δεύτερης εγκυμοσύνης τούς γέμισε πολύ μεγάλη χαρά». Όπως και την πρώτη φορά, έτσι και τώρα η Ράνια δεν αποκαλύπτει σε κανέναν το φύλο του μωρού. «Αυτή είναι η επιθυμία του συζύγου της και η Ράνια δεν του χαλάει χατίρι» λέει άνθρωπος από το οικογενειακό τους περιβάλλον. Πολλοί θυμούνται μάλιστα πως το φύλο του πρώτου μωρού είχε αποκαλύψει άθελά της η γιαγιά της παρουσιάστριας όταν κλήθηκε να δώσει τις ευχές της για τα γενέθλια της Ράνιας κατά τη διάρκεια της εκπομπής της στο Alter «Κοιτάω μπροστά».
 


Περισσότερα στο ΟΚ! που κυκλοφορεί.

Follow us


item