News-Piper

Ελεονώρα μελέτη: Στην Μύκονο με τον πρώην σύντροφό της

Πριν από λίγες ημέρες, διαβάσαμε στο Nitro ότι η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη κάνει διακοπές με πρώην σύντροφό της και μάλιστα θα κάνει τ...


Πριν από λίγες ημέρες, διαβάσαμε στο Nitro ότι η Ελεονώρα Μελέτη έχει ήδη κάνει διακοπές με πρώην σύντροφό της και μάλιστα θα κάνει το ίδιο και με άλλον άντρα που έχει διατηρήσει σχέση στο παρελθόν. Οσα είπε η ίδια στην συνέντευξή της στο περιοδικό, επιβεβαιώνονται πλήρως.  

Όπως διαβάζουμε στο περιοδικό People, την περασμένη Παρασκευή, η παρουσιάστρια ταξίδεψε με φίλη της για την Μύκονο, όπου την περίμενε η συνεργάτιδα της Πρωινής Μελέτης Φλορίντα Πετρουτσέλι με τον σύντροφό της. Η Φλορίντα όμως δεν ήταν η μόνη που περίμενε την Ελεονώρα στο νησί των Ανέμων. Εκεί ήταν και ένας πρώην σύντροφος της Ελεονώρας, ονόματι Ηλίας, με τον οποίο η οικοδέσποινα της Πρωινής Μελέτης είχε σχέση από το 2003 εως και το 2005 - μέχρι την εποχή περίπου που η Ελεονώρα παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ.

Ο Ηλίας είναι επιχειρηματίας 33 ετών και διατηρεί άριστες σχέσεις με την Ελεονώρα.   


Η παρέα με την Ελεονώρα, τον πρώην της, την Φλορίντα με τον σύντροφό της και τις υπόλοιπες φίλες της παρουσιάστριας απόλαυσε τα μπάνια της στις πιο δημοφιλείς παραλίες, ενώ διασκέδασε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες στα κλαμπ του νησιού.

Μάλιστα, χαριτολογώντας, η Ελεονώρα ανέβασε στο twitter της και φωτογραφία με τον πρώην σύντροφό της, η οποία μάλιστα συνοδευόταν από το σχόλιο: «Παντρεύομαι!». Η παρουσιάστρια πέρασε τόσο όμορφα με την συγκεκριμένη παρέα, που ενώ είχε προγραμματίσει να μείνει στο νησί για τριήμερο και συγκεκριμένα από Παρασκευή μέχρι  Κυριακή, τελικά έμεινε μέχρι την Δευτέρα το απόγευμα που πήρε flying dolphin για να γυρίσει στην Αθήνα.

star

Follow us


item