News-Piper

Ελλη Κοκκίνου: «Κάνω μεσοθεραπεία»

Τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και το πώς καταφέρνει να διατηρείται «φρέσκια» και «λαμπερή» αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου. Μιλώντας στο Super St...


Τα μυστικά ομορφιάς της αλλά και το πώς καταφέρνει να διατηρείται «φρέσκια» και «λαμπερή» αποκάλυψε η Έλλη Κοκκίνου.

Μιλώντας στο Super Star, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην μεσοθεραπεία στην οποία υποβάλλεται, προκειμένου κυρίως το πρόσωπό της να ενυδατώνεται και να διατηρείται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. «Δεν έχω κάνει κάποια πλαστική επέμβαση. Κάνω, όμως, μεσοθεραπεία. Πρόκειται για ενέσιμες βιταμίνες, τις οποίες χρειάζεται το πρόσωπό μου, γιατί βάφομαι πολύ, κουράζομαι, ξενυχτάω και δουλεύω σε άσχημο περιβάλλον με πολύ καπνό. Συνεπώς, χρειάζομαι περισσότερη ενυδάτωση», δήλωσε.

Επιπλέον, αποκάλυψε ότι έχει 2.5 μήνες να γυμναστεί, αλλά θα προσπαθήσει να επανορθώσει. «Μέχρι στιγμής επανορθώνω με μικρά γεύματα ανά 2.5 ώρες περίπου, γιατί έτσι κι αλλιώς, εάν περάσει περισσότερη ώρα, πεινάω και δεν αντέχω. Τρώω για παράδειγμα ένα μήλο με 6-7 αμύγδαλα, ή ένα γιαούρτι με φρούτο, ή πίνω ένα ποτήρι γάλα και τρώω ένα παστέλι, ή καταναλώνω μπάρες δημητριακών που είναι εξαιρετικό γεύμα», πρόσθεσε. Όσο για το μεγάλο μυστικό διατροφής της; Το βράδυ τρώει ελαφρύ γεύμα, προτιμώντας πολύ συχνά το καρπούζι με γιαούρτι.

Η Έλλη Κοκκίνου μίλησε τα καλύτερα λόγια για το Greek Idol, για το οποίο είπε πως θα της λείψει, ενώ για μια ακόμη φορά δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να κάνει δεύτερο παιδί. Οσο για το γάμο; «Προς το παρόν δεν σκέφτομαι τίποτα τέτοιο. Ένα τέτοιο θέμα είναι κάτι το οποίο δεν υφίσταται. Αλλά, όπως ξέρουμε, ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον».  

Follow us


item