News-Piper

Μαριάννα Πολυχρονίδη: «Μπορεί να παντρευτώ σε ένα μήνα»...

Η Μαριάννα Πολυχρονίδη δηλώνει «παραδοσιακή γυναίκα» και το χαίρεται κιόλας. Έχοντας βρει τον άνθρωπο της όπως και η ίδια λέει, προτεραιότ...



Η Μαριάννα Πολυχρονίδη δηλώνει «παραδοσιακή γυναίκα» και το χαίρεται κιόλας. Έχοντας βρει τον άνθρωπο της όπως και η ίδια λέει, προτεραιότητα της είναι ο γάμος και η οικογένεια.

Σε συνέντευξη της στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly», παραδέχεται ότι είναι ερωτευμένη , κάτι που όπως λέει «αποτελεί την σημαντικότερη όψη της ζωής μου». Δεν κρύβει μάλιστα την επιθυμία της να γίνει μητέρα: «από μικρή ονειρευόμουν να κάνω παιδιά. Ανήκω σε αυτή την κατηγορία γυναικών. Πόσο μάλλον τώρα που έκλεισα τα 30 και είμαι με έναν άνθρωπο που αισθάνομαι πως είναι ο άνθρωπος μου».

Με τον σύντροφο της είναι μαζί πάνω από δυο χρόνια. Αυτό που αγαπά περισσότερο πάνω του είναι «το μυαλό του αλλά και το πόσο καλό παιδί είναι».

Ο γάμος είναι στα άμεσα σχέδια της. Δεν θέλει άλλωστε να φτάσει 40φεύγα και να τρέχει και να μην φτάνει, όπως λέει. «Δεν ξέρω αν θα είναι φέτος ή του χρόνου. Εξάλλου με τον σύντροφο μου είμαστε και οι δύο απρόβλεπτοι άνθρωποι. Μπορεί να πούμε “το κάνουμε;” και σε ένα μήνα να παντρευτούμε!».

Το νυφικό μπορεί να μην ξέρει ακόμα πως θα είναι, ξέρει όμως και με βεβαιότητα, πως θα είναι ο γάμος! «θα κάνω θρησκευτικό πατροπαράδοτο γάμο στην Κρήτη. Να πέσουν πιστολίδια, να γίνει νταβαντούρι! Δεν θέλω να χάσω την αίσθηση της τελετουργίας».

Γυρίζοντας το χρόνο πίσω στη συμμετοχή της στο «Just the Two Of Us», χαρακτηρίζει την περίοδο εκείνη ως μια «από τις χειρότερες φάσεις της ζωής μου», εξαιτίας της κόντρας της με την Αθηναϊδα Νέγκα. Χωρίς να κάνει καμία επιπλέον αναφορά σε εκείνη την περίοδο, αρκείται μόνο να πει ότι «κακοπέρασα για ένα μήνα. Ήταν άσχημη φάση».

Follow us


item