News-Piper

Στη Θεοδωρίδου χωρίς τον Μπόγρη η Κοκκίνου...

Η Έλλη Κοκκίνου φανερά ανανεωμένη και με διάθεση για …νυχτοπερπατήματα, πήρε την παρέα της και διασκέδασαν στη Νατάσσα Θεοδωρίδου. Ανάμεσ...



Η Έλλη Κοκκίνου φανερά ανανεωμένη και με διάθεση για …νυχτοπερπατήματα, πήρε την παρέα της και διασκέδασαν στη Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Ανάμεσα τους όμως, όχι δεν ήταν ο Γιώργος Μπόγρης -που δημοσιεύματα τον θέλουν να είναι ο νέος έρωτας της Έλλης- αλλά ο κουμπάρος της και καλός της φίλος Παύλος Σταματόπουλος.

Η τραγουδίστρια όλο το βράδυ ήταν μες στην καλή χαρά και το κινητό δε το άφησε από το χέρι της… Τα μηνύματα πήγαιναν και ερχόντουσαν…

Μέχρι και οι φίλες της την πήραν είδηση και άρχισαν την …ανάκριση αλλά η Έλλη δε φαίνεται να αποκαλύπτει και πολλά για το νέο της έρωτα. Κρατάει την προσωπική της ζωή σαν επτασφράγιστο μυστικό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι όταν ο Γιώργος Μπόγρης συνάντησε την Έλλη Κοκκίνου της έκανε στενό μαρκάρισμα… Εκείνη στην αρχή ήταν δισταχτική λόγω του πρόσφατου χωρισμού της με τον Παναγιώτη Βασιλειάδη. Αλλά αν κρίνουμε από την διάθεση της, ο μπασκετμπολίστας των Πράσινων μάλλον έβαλε …τρίποντο στη καρδιά της!

star

Follow us


item