News-Piper

Μακρυπούλια-Σκορδά: Ποια έχει τα καλύτερα πόδια;

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Δέσποινα Βανδή, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και παρουσιάστρια...

Μπορεί η Ζέτα Μακρυπούλια να φόρεσε το ίδιο φόρεμα με την Δέσποινα Βανδή, όμως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός και παρουσιάστρια εμφανίζεται με το ίδιο ρούχο που έχει διαλέξει και άλλη επώνυμη κυρία.

Ψάχνοντας λοιπόν οι δαιμόνιοι ρεπόρτερ εάν και πότε έχει συμβεί κάτι ανάλογο πρόσφατα, βρήκαν την Ζέτα να φορά το ίδιο φόρεμα – και – με την Φαίη Σκορδά!

Πρόκειται για ένα κόκκινο δερμάτινο σούπερ μίνι φόρεμα των D-Squared αξίας 1700 ευρώ, που επέλεξε η Φαίη Σκορδά στην πρεμιέρα του πρωινού του Mega, την φετινή χρονιά. Η Φαίη εμφανίστηκε με το συγκεκριμένο ρούχο, το οποίο συνδύασε άψογα με μπεζ γόβες Casadei, από τα καταστήματα Καλογήρου.

Το ίδιο ακριβώς ρούχο είχε φορέσει και η Ζέτα Μακρυπούλια στην φετινή απονομή των MAD Video Music Awards, με την διαφορά ότι η Ζέτα το συνδύασε με πιο βραδινά παπούτσια, τα οποία ήταν ασορτί με το μαύρο δερμάτινο ζωνάκι του φορέματος.

Αυτή ήταν και η μοναδική διαφορά στην εμφάνισή τους, η μαύρη ζώνη, την οποία η Φαίη τότε απέφυγε να βάλει, προφανώς γιατί την έσφιγγε την κοπέλα που ήταν ήδη έγκυος!

star

Ψάξε ψάξε... ποιος ξέρει τί άλλο θα βρούμε... 

Follow us


item