News-Piper

Η Υβόννη ήταν ερωτευμένη με τον Χατζηγιάννη πριν τον Ρέμο!

Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για μια ερωτική... τετράδα που θα αφήσει εποχή. Οι Ρέμος - Χατζηγιάννης και οι Μακρυπούλια - Μπόσνιακ ...


Εάν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε μιλάμε για μια ερωτική... τετράδα που θα αφήσει εποχή. Οι Ρέμος - Χατζηγιάννης και οι Μακρυπούλια - Μπόσνιακ φαίνεται πως έχουν πολλά περισσότερα κοινά απ' όσα νομίζαμε.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Ok», η εντυπωσιακή Υβόννη δήλωνε φανατική θαυμάστρια του Μιχάλη Χατζηγιάννη έναν χρόνο πριν γνωρίσει τον Ρέμο.

Όπως επιβεβαιώνει άνθρωπος από το περιβάλλον του 30χρονου τραγουδιστή, «θέλει τόσο πολύ να τον γνωρίσει από κοντά που δέχεται να πρωταγωνιστήσει αφιλοκερδώς στο video clip του τραγουδιού Άννα».

Όπως είναι φυσικό, ο διάσημος καλλιτέχνης εντυπωσιάζεται από την εξωτερική της εμφάνιση. Εκείνη του δίνει τον αριθμό του κινητού της και οι δυο τους φλερτάρουν διακριτικά, χωρίς όμως να εμφανιστούν μαζί δημόσια, αν και αρκετοί την έχουν δει να μπαίνει στο καμαρίνι του στo Rex.

Τελικά, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στις αρχές του καλοκαιριού έρχεται κοντά με τη Ζέτα Μακρυπούλια (δεν έχουν παραδεχθεί ακόμα επισήμως ότι είναι μαζί), ενώ η Υβόννη θα γίνει τελικά ζευγάρι με τον 40χρονο πρώην σύντροφο της Ζέτας, Αντώνη Ρέμο.

Όπως φαίνεται μάλιστα, η σχέση τους είναι τόσο σοβαρή, ώστε δεν αποκλείεται να της κάνει πρόταση γάμου, καθώς έχει εκδηλώσει την επιθυμία να γίνει πατέρας.

zougla

Follow us


item